Ukrainian Ottawa
-
помилка після вводу SIN
-
ні, не можу пройте реєстрацію
-
А у вас получилося?
-
Отримали туманну відповідь: 1. Вам не положено.2 . Уже за вас отримали. 3. Подавайте заявку ще.🤣
-
Відписка. Бред сивої кобили. 🤣
-
Я покупала недавно для дочери. Сначала рейс котрый проплатила через время написали, что они не могут его забронировать, что я могу или отказаться или выбрать альтернативный вариант. В общем я выбрала другой вариант. Потом когда дочка летела оказалось что они не забронировали багаж, хотя я покупала билет с багажом. При регистрации ей надо было ещё оплатить за багаж 66 евро. У нее денег столько не было с собой и на карте. Я быстро тоже не могла ей выслать на карту с Канады, а гривны у меня уже столько не было, чтоьы сбросить и они быстро дошли. В общем с горем пополам мы нашли деньги. Потом написали им, скинули фото чеков. Они ответили что вернут деньги и ждать надо от 6 недель. Уже прошло полтора месяца пока ничего, ждём.
-
Покупал через киви летел через Лондон всё нормально
-
Вітаю Шукаємо фахівців, що ведуть онлайн експертний бізнес з напрямків: - психологи - нутриціологи - тутори гітара - тутори вокал - тутори різні мови - бізнес коучі - фінансові експерти - геймери що навчають - архітектори що навчають - Amazon коучі - онлайн викладачі Для чого шукаємо: Ми Український Стартап "Waylight" - Онлайн Бізнес Студія. Ми автоматизували всі необхідні онлайн бізнес-процеси для напрямків вище. З нас Free доступ до інструментів, з Вас фітбеки та рекомендації Підтримаємо один одного та масштабування всього Українського P.S. пишіть мені в приватні, дуже чекаю 🤗
-
мы покупали через AIR Canada было весело. пересадка в Германии 1 час. Веселье началось еще на этапе покупки билетов. Деньги сняло 2 раза. 1 раз при брони а второй раз через 2 дня. Писала в поддержку отписали что ответят в течение 45 рабочих дней. Как оказалось это норм практика зачем не понятно но деньги спустя 4 дня вернули. Теперь дальше. Первый самолет вылетел вовремя все супер. Пересадка в Германии. И вот тут начался цирк с документами мужа. Выехал он с Украины за 4 дня до начала войны. Улетел в Италию о чем есть пометка в загран паспорте. Немец пристал а как вы оказались в Германии, а почему вы тут, а как вы покинули страну а почему не вернулись в Украину и еще 1000 вопросов. Напомню что стыковка час. Багаж перенесли они сами но оказалась нужна повторная регистрация на рейс. В итоге нас мурыжили пол часа и мы ели успели на регистрацию на рейс. Долетели хорошо. Все супер и классно. везде вовремя. Но стресса натерпелись. Летели первый раз и многого не знали.
-
Шановні одноклубники, українці. Тут є перукари?
-
Radial.Inc зараз наймає нових співробітників на посаду введення даних/обслуговування клієнтів/адміністративного помічника Графік роботи 4 години на день Оплата: 25/год Час: 8:00 – 15:00 Понеділок - п'ятниця, графік роботи гнучкий Вартість реєстрації: безкоштовно Необхідне обладнання, як телефон android, iPhone, комп'ютер Ноутбук Apple, принтер та ін БУДЬ ЛАСКА, ЗАПИШИ Шукаємо термінове працевлаштування Зверніть увагу, що це можливість дистанційної роботи вдома
-
Доброго дня, хто може підказати які документи необхідно додати до подання заявки на CUAET для родини з дитиною 11 років. Скан паспорта, освіта, свідоцтво про народження ( десь прочитав що треба переклад на анг мову) і які ще? Буду вдячний за відповідь.
-
Доброго ранку) Ми з чоловіком та сестричкою прилетіли вчора в Оттаву ввечері, хвостів не вийшло знайшли з України( розраховували що зможемо на неділю дві пожити в готелі але нам ніхто не відповів( Зняли готель, але подобово дуже дорого( Підкажіть хто недавно прибув і має досвід заселення у готель від держави, чи можливо дайте проду як швидко знайти житло на довгострокову оренду