Ukrainian Ottawa
-
А ви здали tax за 2022?
-
ми так і не дочекалися відповіді стосовно безкоштовного готелю, але якщо Ви заповнювали форму-заявку, пошукайте на тому ж сайті телефон і дзвоніть декілька разів на день (нам так сказала робити дівчина волонтер). житло тимчасове шукали на Airnbnb, апартаменти дешевше готелю і ми шукали так, щоб можна було самим готувати.
-
Доброго ранку! Так, я перукар. Працюю в Канаті “Visualize Hair Concept”
-
Дякую за відповідь. Але далеко. Можливо ближче хто відгукнеться.
-
Доброго дня,не люблю щось простити але на жаль вимушений,потрібне житло для мене з дівчиною,хочаб якесь тимчасове,на місяць і тд. Неможу знайти в оттаві щось не дуже дороге,і на аірбнб чи є можливість платити кешем?так як моя картка тут не працює чомусь.буду вдячний за будь яку допомогу з житлом
-
Доброго ранку шановні. Таке питання. Не можу закачати з google play app RBC Bank . Вказує не та країна .Що робити ?дякую
-
Доброго ранку. Підкажіть будь-ласка, хто оформлював дітей у школу. Чи потрібно робити всі щеплення (частково є у дитини ще з України) і чи можна відмовитись від тих, що не вистачає для відвідування школи? Як це зробити, якщо так можна? Пишуть, що якщо немає всіх щеплень, не допускають до занять. Як з цим в Оттаві?
-
Добрый день. Подскажите как правильно добраться семье с кучкой чемоданов из Монреаля в Оттаву? Где то проскакивало про поезд и про заранее купленные билеты. Поделитесь опытом, пожалуйста.
-
Дешевле всего автобусом
-
Вот тоже думал над этим вариантом, а что с ценой? Украинских прав и карты кредитной хватит?