Ukrainian Ottawa
-
Ви маєте на увазі ліміт на зняття готівки? Якщо про зняття готівки, то у відділені можна збільшити ліміт. Я так робила, коли потрібно було, потім повертала стандартне обмеження
-
Спасибо!
-
Здесь есть волонтёры собак? Кто может помочь нет возможности купить крупы собакам,50$ надо на круп ,рожки ,сечка ,гречневая сечка ,перловка
-
Добрий день,хочу запитати, заповнила знайома собі заявку, помилилася в даті народження, не 25, 2 грудня записала Прийшов biometric collection letter . записалася на здачу відбитків у Львів У листі вже вказала правильну дату народження Чи зможе вона пройти біометрику і чи відкриють візу
-
Привіт, може хтось може дати за оплату машину на драйв тест 22.03? Стаж водіння 10 років
-
Якщо у вас є невирішені ЮРИДИЧНІ питання на території України - розлучення, аліменти, поділ майна, заборгованість по заробітній платі та будь-які інші питання правового характеру (консультації, складення позовних заяв та будь-яких процесуальних документів), ЗВЕРТАЙТЕСЯ. Я адвокат з України, працюю он-лайн. Звертайтеся WhatsApp, Viber +380975381403. !!!Консультація безкоштовна!!!
-
Second English, по цій програмі надають перелік з безкоштовних курсів английскої в Оттаві
-
Привіт. Чи в заявці на CUAET заповнював тільки що за сестру ( де вказав її чоловіка і сина і маму яка також зазначена що буде їхати до Канади). Додав фото паспортів сестри, тепер повернувся в группу (де треба добавити всіх учасників) тобто я розумію що додаю сестри чоловіка ( повністю все : освіта , досвід і фото) потім також окремо в цій групі додаю сина(11 років) і маму також а цій групі? Чи маму окремо потрібно подавати взагалі? Хтось може підказати?
-