Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня.підскажіть центри для проходження медогляду для українців.як відбувається процес?скільки коштує,чи потрібно брати чергу?
-
А сайт можете скинути?
-
Доброго дня. Такий центр є на 1935 Bank st. Вартість 150 доларів з дорослого готівкою. Процес простий - реєстрація, флюорографія, кров з вени на аналіз. Потрібно попередньо реєструватись на сайті
-
Просто загугліть по цій адресі
-
Не можу бо тут посилання автоматично видаляє чат бот
-
он называется chequing, у вас разве нет?
-
Вітаю. В мене віза в канаду категорія w1 worker до 2026 року , програма cuaet закінчується в кінці березня, тобто моя віза буде анульована? Дякую за відповідь
-
ні,віза буде дійсна до 26-го року,пізніше зможе на pr податися або на візу ще раз
-
Ні, не буде
-
Обменивайте свои USDT на наличные доллары.Только личная встреча. В личку.(+2% комиссии отдам)
-
Вам для того, аби легально жити і працювати в Канаді потрібен документ який зараз всім видають просто так, головне правило заїхати до 31 березня 2023 року. Після цього ще невідомо чи будуть видавати перміти просто так. А віза не дає права жити та працювати, вона потрібна вам, щоб вас офіцер пустив на кордоні, і тому вона до кінця дії як і зазначено. Але якщо перміти перестануть видавати, то по візі тут можна бути лише як турист строком на пів року з моменту заїзду у Канаду.