Ukrainian Ottawa
-
Так. Orleans Express. Можна купити квитки на сайті
-
Salam
-
Salam
-
Доброго дня. Приїздимо з дівчиною до Оттави 28.03.23. Шукаємо варіанти проживання на перший час, та подальше житло на довгий термін. Буду вдячний за будь які пропозиції.
-
Всім привіт. Підкажіть будь-ласка, як оформлювали дітей в школу, щеплення одразу кудись додатково подавали? Ми написали в school board, нам сказали яка школа, зв'язались з школою, заповнили документи. Передзвонили з школи і сказали приходити в певний день. А коли і де подавати щеплення? Бо в нас не питали нічого. Щоб одразу все вирішити. Куди це треба зараз подавати?
-
Добрый день! Ищу преподавателя для подготовки к IELTS. Кто может порекомендовать или дать контакты?
-
Тот, о котором я писала приезжает прям в аэропорт. Возможно. есть другие. Где у них остановки, не знаю. Есть еще поезд (я писала выше).
-
Salam
-
Salam
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло