Ukrainian Ottawa
-
Перевіряють не досвід за фактом, а як довго у вас права. Але подумайте, якщо допустять, ви зможете скласти без досвіду? Краще взяти інструктора
-
Добрий день. Чи є хтось хто летів в Канаду через Європу по не біометричному закордонному паспорту? Допоможіть в кого є такий досвід. Робити транзитну візу немає вже часу.
-
Добрий день. Хлопці та дівчата, підкажіть, будь ласка, з таким питанням. В мене в дитини закінчується паспорт. З ним і закінчується віза. Новий паспорт є, новий visitor record теж вже отримали. Якось можливо наново поставити візу, але вже в новий паспорт? Чи малий невиїзний з Канади, поки не закінчиться термін його перебування? Якщо хтось знає, підкажіть будь ласка. Не можу на IRCC знайти інформацію та на мій запит вони не відповіли
-
Заново подаватись на візу
-
Якщо вони видані місяць назад, то ні. Від двох років допускають
-
Тоді незрозуміло, Ви в Канаді, чи ні? Віза потрібна, щоб в’їхати, якщо у нього все є, щоб легально перебувати тут,то не ставте нову візу. Але можливо в майбутньому знадобиться продовжувати візу, то краще це зробити зараз
-
Друзі, підкажіть, які документи крім паспортів з візами, свідоцтв про народження дітей, свідоцтва про шлюб потрібні для перельоту ? Скоро летимо, боїмось щось не врахувати. Завчасно дякую
-
Щиро дякую
-
Якщо кордон країни з якої здійснюєте виліт перетинали з цим самим паспортом, то більше нічого, якщо паспорт інший, то треба показати старий з відміткою заїзду