Ukrainian Ottawa
-
Уоркворт, маленьке містечко, розташоване приблизно за дві години їзди на схід від Торонто, знову проводить фестиваль бузку з 27 по 28 травня 2023 року. Захід включає нескінченне пахощі квітів і тонну весняного настрою. Фестиваль проходить вздовж Бузкової стежки тисячоліття, де можна побачити тисячі кущів "рідкісного та красивого бузку унікальних сортів". Кущі були висаджені вздовж стежки, "перетворивши її на вітрину бузку для всіх бажаючих". Торік на фестивалі було представлено подвійний білий бузок "Лавина" на честь 70-річного платинового ювілею королеви. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦Українці Монреаля в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
В Канаду
-
Добрый вечер, может кто то знает, со скольки лет ребенок может путешествовать сам?
-
погортайте історію. відповідь була. Опікунство - Ваш варіант
-
Не помню что ответили тогда)
-
Добрий. Здається Ви тут вже то питання задавали (здається Вашому брату 14 років) - дотепер законодавчо нічого не змінилось. 😔
-
Всім привіт , наша сімʼя нещодавно приїхали в Оттаву , Баррхавен, можливо у когось є інформація на рахунок роботи саме тут, так як машини не має , прибирання, миття посуди а також в магазинах розкладання товарів, англійський початковий . Буду вдячна всім за інформацію і допомогу.
-
Наскільки я знаю треба зробити резюме і розносити його по місцевим магазинам, кафе та іншим бізнесам
-
З того, шо я бачив у вакансіях - так, здається, що роботи QA менше, ніж в Україні, майже вся зав'язана на автоматизацію. Якщо новачок, то найліпшими перевагами будуть референси і англійська мова, і тут знову індуси будуть мати більші переваги перед нами. Хоча, якщо хтось хоче спробувати в ролі QA, то допоможу чим зможу ( поради по CV, mock up інтерв'ю і т.д.)
-
-
Цікаві заняття з української мови, літератури та історії України для дітей та дорослих. +380 (63) 513 03 55 За цим номером відповім на всі ваші запитання.
-
Огляд таунхауса в Оттаві, Бархевені, за $2,300 на місяць від ріелтора Olga Richer
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️