Ukrainian Ottawa
-
Будемо вдячні за будь-яку допомогу!
-
Доброго дня! Я, моя подруга ( нам по 26 років) приїхали в Оттаву 11 квітня. Завтра виселення з готелю. Дуже потрібен прихисток до 1 травня, поки можна буде заселилися в квартиру.
-
Вітаю😌 Можливо хтось в курсі, чи є в Оттаві хендмейд маркети/виставки/ярмарки/плейси, де можна представити свої вироби(дерев’яні хендкрафт товари)? (По типу як ВсіСвої, якщо хто знає) Буду вдячна за інформацію☺️
-
Шукаємо саме офлайн
-
Завжди є онлайн etsy
-
Усім привіт! Хтось збираеться на Океан Эльзи у Монреаль 2 травня? Може знайдеться 2 місця у машині? Чи можемо навпіл арендувати авто?
-
Обменивайте свои USDT на наличные.Только личная встреча(+2% комиссии отдам)....🤝
-
Так😁 білети можна купити на Ticketmaster )
-
Увага ! Їду зараз з Монреаля до Оттави . Є три місця можу взяти людей або якісь речі передати
-
Може хтось здає 1 к кВ для пари без дітей. ?
-
А скиньте пожалуйста ссылку посмотреть билеты?
-
Кинула у приватні
-
📗Навчу Вашу дитину канадській математиці. 📗Якщо Ви недавно приїхали у Канаду, та дитині важко дається математика за 6-7-8-9-10 клас, допоможу розібратися. 📗Роблю переклад завдань з англійської на українську. Пояснюю суть задач. Маю додаткові завдання, по яких можна займатися вдома. 📗Математика - це просто. 📗Звертайтеся. Є лише одне місце.
-
Добрий день! Порадьте будь ласка сімейного лікаря, який ще має можливість взяти нових пацієнтів. Дякую!
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста помощь 3000 до какого продлили ?
-
Спасибо, большое😊