Ukrainian Ottawa
-
Ви можете написати відмову і вас поставлять знову в чергу на нового лікаря. Але знову-таки, якшо вам пощастило швидко отримати цього лікаря, то наступного - не факт що так швидко. Нам спочатку взагалі сказали чекати 4 місяці😳😳 але ми указали шо нам дуже потрібен англомовний лікар, тому швидко отримали, вони зрозуміли шо з нами гемору менше.
-
Тому добре обдумайте відмову, тим більше якшо у вас дитинка. Можливо краще дізнатися чи є варіант такий, щоб залишатися у цього лікаря поки новий не погодиться вас вести
-
Тут ще дуже все залежить від того, звідки ви приїхали і за якою програмою. Українцям дають швидше ніж іншим біженцям, але поняття «швидко» тут ви самі розумієте….нам сьогодні на аналіз крові сказали чекати пів години, а в результаті ми чекали 2!!
-
Ну я можу вам побажати тільки удачі, тому що знайомий тут 5 років і досі не отримав🤦♀️
-
Ми ставали на bank street, можете дізнатися там
-
В мене теж трошки тиск піднявся коли я отримала лист зі словами «рак» і «конфіденційно»… наводять смуту 😁
-
Всім жінкам приходить і рекомендовано зробити якшо ви не робили протягом останніх 3 років
-
Будь ласка! Удачі в цьому непростому ділі!
-
На першому поверсі walk-in, на бейзменті - вже самі сімейні лікарі