Ukrainian Ottawa
-
Ну там лікарня, яка також співпрацює з імміграційною, там багато новоприбулих проходять медогляд, і заодно можна подати заявку на сімейного лікаря
-
Ну як потім виявилось це реклама і рекомендації для перевірки. Тому все ок)
-
Та я теж чув багато відгуків, але ж обирати зараз немає з чого(
-
Огляд квартири в Оттаві, в хорошому районі, за $2,150 на місяць від ріелтора Olga Richer.
-
В порівнянні з іншими програмами для іммігрантів, це ще рахується не дуже довго. Як я вже казала вище, деякі люди роками чекають. Це напевно кому як пощастить. Спробуйте податися в декілька клінік, можливо хоч якось пришвидшить шанси
-
Ну так, питаєте на ресепшені. І просите заповнити форму. Вони вам скажуть шо чекати дуже довго і т.д., але ви наполягайте шо нічого страшного, і вказуйте шо по українській програмі, і що ви згодні на англомовного лікаря ( ну якщо дійсно згодні).
-
Друзі, привіт! Є тут ті хто народжував дитину в Канаді? Платно це чи покривається OHIP? Чи є якісь бенефіти? Дякую ❤️
-
Привіт:) усе покривається охіп, виплати післч отримання ПР або через 18 міс перебування в Канаді
-
Вітаю! У дитини у вересні 2023 року закінчується паспорт, а з ним віза та visitor record. Подалися на новий український закордонний паспорт в іншій країні, але він не буде готовий до 15 липня 2023 року. На даний момент виїхали з Канади та не зможемо приїхати до вересня 2023 року. Має інший закордонний паспорт іншої країни строком до 2028 року. Є довідка про присвоєння українського громадянства, але лише українською мовою без перекладу. Чи можливо на нього зробити нову візу за програмою Cuaet?
-
Вітаю ! Не можу обрати на сайті Посольства вільну дату . Що робити ? Як зробити довіреність ? Ні в Торонто , ні в Оттаві
-
В посольстві по телефону порекомендовали звернутися до нотаріуса . Підкажіть , в Оттаві україномовного нотаріуса , будь - ласка