Ukrainian Ottawa
-
Всім привіт! Чи є тут хтось, хто наприкінці червня-початок липня летить до Монреалю з Варшави або Бухаресту? Мама летітиме до нас, боїться пересадки, якщо б був хто знайомий на рейсі було б спокійніше🙏 Вона молода жінка, ніякого асістанс не потребує, тільки разом пересісти)
-
Запрошую дівчат на косметичні послуги: гель лак манікюр, педікюр, нарощення нігтів, ламінування брів та вій, нарощення вій 1,5-12 Д та перукарські послуги (чоловіки також). Можете пройти у мене курси з даних спеціальностей (також онлайн). За деталями пишіть у приват. По можливості пишіть в телеграм +380687879856.Запрошую песиків/котиків на стрижку. Можливі курси по грумінгу. Вживу в Торонто або онлайн.
-
Добрый день всем, подскажите пожалуйста, сегодня получили такое письмо на gmail , это означает что мы можем ехать забирать паспорта с визами? В самой системе İRCC, в аккаунте никакого письма нет. И если мы подавались семьёй, главный апликант я, то могу ли я сама забрать все три паспорта сама, или нужно ехать всем троим? Спасибо.
-
+16472090504 Elena Zisman [email protected] Займається страхуванням, можна напряму у неї запитати
-
Спонсорство U4U 🇺🇸🇺🇦Много готовых кейсов, подробности в лс
-
Дякую за інформацію. Можливо знаєте, чи можуть бути шанси при подачі на PR в Онтаріо, якщо ще без досвіду роботи і почне навчатись в уні? І чи для вас ціна за універ , як для місцевих, закріплена на весь строк навчання чи на рік? Намагаюсь зрозуміти, коли дитина зможе подати на PR. 😊
-
Дуже вам дякую, запитаю.
-
В мене колеги по роботі переїхали в Німеччину. Основна відмінність від Канади, що там все повільно і треба знати мову і мати термін на все це мінус. В Канаді відкрити картку банку, отримати ворк перміт, сін код та і взагалі зробити всі папери по приїзду це 2-3 дні ну максимум тиждень. В Німеччині ви картку тількі пару тижнів відкривати будете. Але є і плюси там працюють програми виплат і надають фінансову допомогу і житло, якщо у вас діти на період військових дій в Україні. В цілому якщо коротко, щоб перечекати війну та повернутись в Україну краще Німеччина, щоб працювати та починати життя спочатку і не повертатись Канада.
-
Щось зробили не так попробуйте за ново