Ukrainian Ottawa
-
Можливо, комусь потрібно. Знову є вільні квартири.
-
Маю питання, відробив більше 9 місяців і планував подаватися на номінацію але не підійшла зарплата потрібно мати середню по онтаріо. Змінюю зараз роботу і тут питання чи потірбно буде знову працювати 9 місяців чи вже попередній досвід зарахується для подачі ? Дякую
-
Доброго дня, підскажіть чи цікавить когось робота на кухні. Будьласка пишіть в приват, дякую)
-
Поставте галочку і прикріпіть скрін, що ви звільнені від оплати (є на сайті). Або таки щось не те робите :)
-
Шукаю людину для сумісної оренди. Я відкрита доброзичлива людина, працюю, та моя англійська середнього рівня. Є апартаменти у Westboro, які мені сподобалися. Тепла та світла квартира. Окремі кімнати та фактично два входи. Хороша ціна та локація будинку. Пишіть. Фото скину в особисті повідомлення.
-
привіт усім можливо хтось їде в Монреаль у п’ятницю і повертається пізно ввечері?
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
You have no problem with me
-
I understand how you feel about the bad once have spent the good once
-
о это опять они)) а потом ты лишаешься всех своих аккаунтов, если поведёшься
-
Дякую !)
-
Добрий вечір.Здаю кімнату на 2 тижні район Hull Gatineau,з 20 червня периїджаю в Plateau Gatineau. Теж буду сдавати.Подробиці в особисті