Ukrainian Ottawa
-
Дозвіл від батька. Я робила у нотаріуса з перекладом. Перевіряли на українському кордоні. Також в Канаді в посольстві України питають, коли стаєте на облік.
-
Спасибо!
-
Ну от бачите вже 20/год А тут всіх вчать на любій роботі. Досить вже людей дурити Не здивуюсь що якщо канадієць запропонував цю роботу канадійцю навіть за 20 то канадієць йогою спитав чи він дурний? Бо за ту роботу мінімум 25/год беруть. Досить вже людей дурити
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Продам нові водоодпірні навушники у басейн. За деталями в приват.
-
Наличными платит это для нелегальных эмигрантов работа. Он не будет отчисдять в пенсионный фонд
-
Дякую за інформацію )
-
привіт мене звуть hervé студент у галузі сільського господарства неодружений без дітей стажер у сфері тваринництва водночас ветеринар мені 27 років я шукаю білу жінку ти боїшся Бога ти поважаєш чоловіка і вірний для стосунків на все життя не жінка, расизм, вам не подобаються чорні, я уточнюю, я в Кот-д'Івуарі, якщо вас це цікавить, можете написати мені в приват, мій номер WhatsApp 0779511872
-
Ошибся чатом дядя;)