Ukrainian Ottawa
-
Доброго вечора всім,шукаю житло з 1 липня для себе в Гаттіно чи Оттаві.Дякую за будь-яку інформацію.
-
А мені здається, що не можна так, тому що все прив'язується до вашої реєстрації.
-
Також треба розуміти що Онтарійські мовні програми, наприклад, для вас стають недоступними. І документи усі ви теж оформлюете у Квебеці
-
In Dolorama
-
учеч4
-
🇺🇦 UKRAINIAN US — ukrainian.us — портал для українців США та Канади Святкуйте літо в Маленькій Італії на Оттавському італійському фестивалі! 🇮🇹 З 8 по 18 червня готуйтеся до чудового свята італійської кухні, захоплюючої музики та неймовірних вражень, таких як тижневі кулінарні майстер-класи! 🏎 Для любителів автомобілів не пропустіть FCA Ottawa Ferrari Festival 🛵 Робіть фото на параді італійських автомобілів 🎤 Захоплюйтеся виступами на Головній сцені 🎨 Створіть сімейні спогади в Kid's Zone 🌱 Відчуйте додому смак Італії з Preston Street Market 📸 : Майк Шерлінг і Ніколай Хедчіті ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦 Українці Оттави в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook ГРУПА В FACEBOOK 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BUSINESS FORUM
-
Всім привіт ☺️ Я Ольга. Я сертифікований майстер з ламінування вій ☺️ Дівчата, запрошую до себе на ламінування вій і ви відразу закохаєтеся в цю процедуру 🫶🏻 Зараз я проводжу акцію, яка вас приємно здивує 😉 Прайс на вії: 🔹ламінування + фарбування 50 $ (-15%) 🔹ламінування + фарбування + ботокс (щастя для вій) 60 $ (-20%) ▫️Працюю швидко (1.5 години максимум)👁️🗨️ ▫️Ламінування вій продукцію InLei🔥 Приймаю за адресою: Gatineau,Plato Хочеш неймовірні вії, тоді чекаю на Direct повідомлений 💐
-
Так само і в Квебеку, в Монтреалі мені покрила emergency всі витрати за ohip Онтаріо
-
Ласкаво просимо на Ukrainian.us – новий портал, створений спеціально для українців, що проживають у США та Канаді! Ми хочемо зробити ваше життя за кордоном простішим та зручнішим, надавши все необхідне на одній платформі. На Ukrainian.us ви знайдете роботу, житло, новини та корисну інформацію для українців, щоб швидко та легко адаптуватися в новій країні. Ми також раді запропонувати вам можливість слухати українські радіостанції, включаючи популярний Kiss FM. Якщо ви цікавитесь бізнесом, то ми запрошуємо вас стати частиною нашого українського бізнес-форуму та дізнатися про нові можливості для професійного розвитку. Розміщення оголошень на нашому сайті абсолютно безкоштовне, тому ви можете вільно ділитися інформацією про свої послуги або продукти з іншими українцями в США та Канаді. Приєднуйтесь до нас на Ukrainian.us та почніть користуватися всіма можливостями сайту вже сьогодні! _________________________ Ukrainian US: Site, Instagram, Telegram, Facebook.
-
Доброго часу доби шановні учасники групи Підкажіть будь ласка можливо у когось є інформація на якому сайті реєструватись для пошуку спонсора для переїзду в США? Заздалегідь вдячна за інформацію