Ukrainian Ottawa
-
Так армию же полностью уничтожили в 2022м ещё все убиты и техника разбита сейчас запуганные мобики, розовощёкие толстые мальчики срочники и банда Вагнер. 350 000 армия Чухонца Путина входила посмотрите потери 200 000 убито и 200 000 калеки,100 000 раненые .
-
Я би на вашому місці подавав на евалюацію оба диплома, їм не так важливо скільки ви працювали, вони дивляться по додатку до вашого диплома скільки годин вам читали матеріал і якщо там набереться на магістра вони його вам і напишуть. Чим більше годин ви вчились і цьому є підтвердження тим для вас краще.
-
Дякую, я зрозумів.. але ж не проблема подати обидва, тільки ціна... Якщо треба платити як за 2 окремих диплома... Яле вище вже відповіли що немає значення скільки дипломів ти подаєшь за раз, платиш одразу як за один.... Отже, я так і зроблю, подам обидва... В мене ще є диплом СПТУ, за яким я не робив ніколи, але маю досвід неофіційний, і якщо не зможу знайти роботу за основним фахом, міг би піти працювати за цим дипломом (єлектрік), якщо треба то пройшов навчання додаткове... Я знаю, що ця професія ліцензована... Але питання, я можу і цей диплом СПТУ додати до евалюації WES? Топто 3 дипломи ( 1 СПТУ (диплом робітника), 1 диплом бакалавра та 1 диплом спеціаліста)?
-
Тобто з точки зору пошуку роботи вся ця евалюація навряд чи стане в нагоді, в ній є сенс тільки для процесу отримання PR
-
Навряд. 2 дипломи йдуть за ціною одного, бо ви по факту евалююєте диплом спеціаліста (який скоріше за все вам підтвердять до рівня магістра) це має сенс для подачу на PR потім. А от ваш диплом про спеціальну технічну освіту навіть нижчий за бакалавра і тому сенсу його евалюювати нема. Можу помилятись, але здається позиція електрика тут - ліцензована. Ваш диплом з ПТУ ніяк не допоможе. А от помічником електрика ви можете йти без всяких дипломів
-
11. God originates creation, and then repeats it. Then to Him you will be returned. 12. On the Day when the Hour takes place, the guilty will despair. 13. They will have no intercessors from among their idols, and they will disown their partners. 14. On the Day when the Hour takes place—on that Day they will separate. 15. As for those who believed and did good deeds—they will be delighted in meadows. 16. But as for those who disbelieved, and rejected Our signs and the encounter of the Hereafter—those will be hauled into the torment. 17. So glorify God when you retire at night, and when you rise in the morning. 18. His is the praise in the heavens and on earth, and in the evening, and when you reach midday. 19. He brings the living out of the dead, and He brings the dead out of the living, and He revives the land after it had died. Likewise you will be resurrected. 20. And of His signs is that He created you from dust; and behold, you become humans spreading out.
-
chapter 30 sura In the name of God, the Gracious, the Merciful. 1. Alif, Lam, Meem. 2. The Romans have been defeated. 3. In a nearby territory. But following their defeat, they will be victorious. 4. In a few years. The matter is up to God, in the past, and in the future. On that day, the believers will rejoice. 5. In God’s support. He supports whomever He wills. He is the Almighty, the Merciful. 6. The promise of God—God never breaks His promise, but most people do not know. 7. They know an outer aspect of the worldly life, but they are heedless of the Hereafter. 8. Do they not reflect within themselves? God did not create the heavens and the earth, and what is between them, except with reason, and for a specific duration. But most people, regarding meeting their Lord, are disbelievers. 9. Have they not travelled the earth and seen how those before them ended up? They were more powerful than them, and they cultivated the land and developed it more than they developed it, and their messengers came to them with clear signs. God would never wrong them, but they used to wrong themselves. 10. Then, evil was the end of those who committed evil. That is because they rejected God’s revelations, and used to ridicule them.
-
Hey
-
Це вам не дуже вірно відповіли, кожен диплом треба оплачувати окремо, також коли ви будете це робити то в Україні є компанія «апостиль» яка співпрацює з компанією WES і вам треба оплачувати обом, спочатку створюєте заявку та платите WES, а потім ще сплачуєте апостилю додатково.
-
І ще дивіться яка штука коли будете реєструвати профіль WES там треба обрати для чого вам евалюація, для імміграції, або для роботодавця. Тобто неможливо і для пр і для роботи за один раз. Ми робили тількі для імміграції евалюацію бо для роботи такої необхідності в нас не було.
-
Читайте про умови на їх сайті, якщо ви подаєте документи для міграції в Канаду, то евалюють тільки найвищу ступінь освіти, інші немає сенсу
-
Ви вже подаєтесь, чи це на перспективу?