Ukrainian Ottawa
-
Сергій, ви розкажіть з початку, для чого це вам потрібно
-
До чого ваш робочий досвід та диплом? Почитайте про федеральну міграцію, за досвід дають одні бали, за освіту інші
-
Звісно найвищу ступінь освіти, за це дають більше балів
-
Там буде посилання на сайт wes. І ви побачите якраз вашу ситуацію
-
З вимогами щодо освіти читайте тільки на канадських державних сайтах, а не в укр чатах. Для федеральної міграції окреми вимоги щодо освіти, а для провінційної програми номінації, наприклад, в деяких провінціях взагалі не нараховують бали та їм це не потрібно.
-
Ок. Тоді ні диплом ПТУ, ні бакалавра вам не треба. На евалюацію подається найвищий отриманий ступінь, у вас це - спеціаліст. Можете задати запит в гуглі Wes master degree evaluation
-
Але в кожному випадку, читайте саме умови програми на офіційних сайтах (навіть якщо у Гугл перекладі), бо у всіх порадників ситуації начебто схожі, але у кожного зі своїми нюансами. Ми радимо, бажаючи допомогти, але можемо і дезінформувати з необачності. А Канадська бюрократія сувора 😁
-
Добре. Чому я задав це питання... Всюди написано, що треба подавати найвищий ступінь освіти, але не пишуть, чи це за однім фахом чи ні. Взагалі розумію, що пишуть про бакалавра та спеціаліста за одним фахом, але не пишуть, якщо у вас декілька освіт і вони за різними фахами.... Тому виникло це питання... Я вже дійшов до сплати на сайті WES і все зробив на сайті Апостилю, залишилось сплатили на сайті WES, але закралося це питання з різними дипломами... І так, на сайті WES я вніс диплом бакалавра, та видалив диплом спеціаліста, який додав ще півроку тому... Але зараз за вашої допомоги зрозумів, що треба змінити дипломи...Дякую ще раз...
-
В России 145 миллионов и ЧВК Вагнера сейчас 25 000, пропорция почти такая же каку Беларуси где на 9 400 000 есть свыше 2500 добровольцев всех подразделений в Украине.
-
Доброго дня А чи є тут водії що допомагають здати G full Водії з знанням маршруту
-
Доброго дня! Шукаю посаду автомеханіка (автоелектрика) Досвід роботи 7 років. Рівень англійської А2 Можливо хтось знає, де на данний момент потрібні дані фахівці.