Ukrainian Ottawa
-
Розмовляйте хоч китайською, як ви самі сказали тут вільна країна, не розумію що ви мені доказуєте, лояльності до російського від мене ви точно не допроситесь, я всіх їх ненавиджу, всі 140 мільйонів. “Какая разница” мені вистачало в Донецьку, ці люди вже понад 9 років живуть як на болотах зате з “правом говорить на любом языке” під російським триколором. Все ригає
-
Я тебе не цураю, я тобі кажу якщо ти в іншій країні, яка дозволяє усім розмовляти як вони хочуть, то ти не вправі комусь говорити за російську мову, й тим паче дивитись на цих українців зверху. Якщо б напала на нас Англія, я думаю англійську мову ніхто б не забороняв.
-
Ви, доречі є в чаті “Українська канада”, напишить туда пару ваших повідомлень про російську мову, буде цікаво почути відповіді:)
-
Згодна повністю! Я можу розмовляти моєю рідною мовою, але моя дитина- ні , нажаль , але я не ставила метою знання мови (він наразі її сам вивчає, бо то рідна мова і її треба знати) , але це його вибір : вивчати українську мову або ні , ми жили в регіоні де це було не так вже і потрібно… але дитина вивчає її і що якщо не може вільно спілкуватися… це ж не означає, що він якійсь не «наш»
-
Чоловіче, ви щось путаєте. Українська діаспора і спільнота в Канаді спілкуєтся виключно українською, английською або французською. Це ви, з вашою “российскою” не показуйтесь і не соромте репутацію Українців. Мене ще не цурали за Українську в Оттаві молороси.
-
Почитайте що робили з английськими колонізаторами під час рухів за незалежність і на які стовпи вішали англомовних офіцерів, це вам для довідки)
-
То і прикро, але в деяких областях не додавали до цього уваги
-
Напевне , що Одеса наразі не в захваті , що вони спілкуються російською
-
Так це прикро , мені шкода зараз , що так , але ж це правда
-
Були міста, регіони - де спілкування було лише мовою українців, але є міста , де спілкувалися російською мовою, але всі папери підписували рідною мовою… але то не заборонено було тоді
-
Ви хочете вирішити питання- яке не несе відповіді на всі ваші проблеми… нажаль … мова наша - найкраща, але спілкування нею було тільки по бажанню
-
Але від цього вони не менше українці
-
Дякую , що не «зʼїли» мене за моє висловлювання