Ukrainian Ottawa
-
Приємно що ми розуміємось) Вибачте за трохи емоцій) Після перемоги - чекаємо усіх вдома)
-
Ви вірно сказали! Мову своєї країни треба знати! Але примушувати людей відріктись від мови, якою з ними говорила мати, якою вони зізнавались у коханні - це методи тих хто забороняв ідентичність Євреям та Ромам і палив їх у пічках... А тут знову вилазить наратив ворожої пропаганди про нацизм та цькування...
-
Та ніхто не забороняє, йдеться про те, що в Українській школі діти розмовляли російською ще й образили хлопчика, який розмовляє українською, сказавши що мова то для лохів. Говориться про те,що вдома хоть китайської,а в державних установах і ті. українською ось все🤷♀. Мене яка народилась на болотах і яка мала мати росіянку ніхто не примушував, це мій вибір.
-
Навіть наш Терехов 😂😂
-
Діти - злі... І це є проблемою ( А думки дітей - найчастіше є думками батьків... Згоден з вами... Я б депортував додому) Щось не подобається - велкам під обстріли... Лікує швидко, перевірено на собі...
-
Знаєте, я вже жалкую що відповіла на питання чи відвідували ми українську школу. Бо мою відповідь перекрутили так, що я сама в шоці. Якщо погортаєте стрічку то прочитаєте мою відповідь. І про "украинский язьік для лохов" також.
-
Бажаю всім гарного дня
-
Для усього потрібен час. Все буде Україна.
-
Я коли чую такі розмови, то мені відразу здається, що люди роблять з української мови якусь ущербну, що вона слабка, «язика» бояться як вогню. Потрібно припиняти з цим, бо совка вже нема, і нав‘язувати «язик» вже нікому! Все буде ok, бо українська в Україні буде домінувати, потрібен час, майте терпіння. Не гніть людей через коліно, бо буде зворотня реакція, і ця епопея ніколи не скінчиться!
-
Нечувано!
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка хто їде з України до Оттави найближчим часом, може чиїсь друзі та родичі летять. Треба передати ліки, не важкі та не об´ємні.