Ukrainian Ottawa
-
-
Всім привіт! порадьте, будь ласка, онлайн курси, які можуть у майбутньому допомогти у працевлаштуванні. Планую приїхати через 4-6 місяців. Окрім вивчення англійської, хочу ще якось з користю використати час. Припускаю, що спочатку доведеться йти на будь-яку surviving job (бо рівень мови низький, приблизно IELTS 6.5), потім планую шукати будь-які перспективні entry level позиції: Administrative Assistant, HR Assistant, RECEPTIONIST, Customer Service, Office Administrator, event coordinator planner, service desk, marketing assistant дякую
-
😡👍😃
-
Я знімала того року десь за 2 -3 тижні прийшов
-
Привіт. Пишу відгук з приводу ортодонта. Я з донькою були у Convent Glen Dental Centre. Лікар Вікторія спілкується російською її асистентка яка теж стоматолог спілкується українською. Приємне спілкування і надана кваліфікована консультація. У моєї доньки два варіанта вирішення її проблеми і дві різних суми звичайно. Мені сподобалось підхід лікаря так як я мала вже консультацію в Україні. На даному етапі рекомендую. Зуби доньки я буду рівняти у цій клініці.
-
Доброго вечора, можете дати контакти і адресу будь-ласка?Дякую
-
🇺🇦 UKRAINIAN US — ukrainian.us — портал для українців США та Канади ______________ 🇺🇦День української державності - це можливість для кожного з нас згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Кожного українця - з його святом, з Днем української державності! ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ 🇺🇦 Українці Оттави в соціальних мережах: Telegram Instagram Facebook ГРУПА В FACEBOOK 🇺🇦 Інші наші платформи: UKRAINIAN US: SITE, INSTAGRAM, TELEGRAM, FACEBOOK UKRAINIAN TRUCK DRIVERS UKRAINIAN BU