Ukrainian Ottawa
-
6138302222. 6384 Fortune Dr, Orléans. Convent Glen Dental Center
-
Ціна консультації залежить від ціни на знімки. Що вам саме будуть робити. Приблизні ціни кажуть відразу. Я спитала мені і сказали від чого стартувати.6138302222. 6384 Fortune Dr, Orléans. Convent Glen Dental Center. Якщо не розмовляєте англійською скажіть що ви хочете спілкуватися українською і вам перетелефонують.
-
6138302222. 6384 Fortune Dr, Orléans. Convent Glen Dental Center
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири дні ($350) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 700 доларів США щотижня. Досвід не потрібен, просто напишіть мені, щоб ми могли почати... будь ласка, додайте мені WhatsApp для отримання додаткової інформації + 1 (904) 341-7850
-
Можливості роботи.... Шукаю особистого помічника, який допоможе розміщувати мої оголошення... і вам заплатять 1400 доларів за два тижні.. Якщо цікаво, напишіть DM
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, в "кафе Україна" на спікінг клаб треба реєструватися чи можна без запису приходити?
-
Так і є. Дуже мало кому то з власників цікаво. Можна спробувати писати на аірбнб власникам не супер дорогих квартир, що ви хотіли би зняти за таку то суму на такий то час чи ок вони будуть з таким офером. Звичайно ціна буде вище ніж на рік, але як варіант. Ми так в Польші колись орендували.
-
або на airbnb платити трохи дорожче, або платити власнику "відступні" за раннє виселення. Варіантів не багато 🙂 До того ж заселятисяь через 4-5 місяці в інше житло, то воно майже гарантовано буде дорожче ніж зараз
-
Airbnb непоганий варіант якщо ще немає постійної роботи і бути як кажуть "на чемоданах", тобто готовим переїхати в інше місто чи провінцію якщо там знайдеться краща робота. Єдиним недоліком у цьому випадку може бути те що інколи працівники registry не хочуть приймати Airbnb як доказ адреси для того щоб зробити документи, бо вони потребують постійну а не тимчасову адресу. У мене так було коли я був ньюкамером у Монреалі. Мені спочатку не хотіли видавати документи бо я забронював Airbnb на 3 місяці 😅. Тому в мене був такий собі діалог з працівником registry який вимагав договір оренди на рік. Я йому аргументував свою позицію: нащо мені брати на рік оренду якщо може я взагалі роботу тут не знайду і доведеться переїжджати. Я ж не буду сидіти так цілий рік. Десь хвилин 30 я його переконував і все таки він здався 😅
-
Добрий день! Пише вам репетитор з англійської мови. Хочу запросити вас на свою робочу сторінку в інстаграм.Це БЕЗКОШТОВНО, там я виставляю цікаві пости та сторіз) Для індивідуальних та парних занять звертайтесь в особисті повідомлення.