Ukrainian Ottawa
-
Теория к g1
-
Я ж про нього знаю . Забув )!
-
Дякую
-
Не має бути «пробілів» у датах, перевірте уважно (чуда випадки, що коли писали: лютий Україна, березень - Польща - не пускало, треьа було лютий-лютий, або березень-березень).
-
Шановне панство , маю два питання : 1. Підкажіть канадську дошку оголошень типа нашого olx щоб розмістити оголошення по прибиранню будинків - хочу прибирати будинки . 2. Як зробити щоб моє оголошення на Маркетплейсі не видалялось Фейсбуком (бо послуги заборонені, але бачу інші оголошення по прибиранню - вони чомусь їх не видаляють) . Дякую
-
G1 є додаток в телефон - там можна тренуватись
-
Пожалуйста, и мне скиньте.
-
І мені скиньте, будь ласка
-
Единственные сразу учитывайте что это нормально ждать ответа менеджера 2 часа Это буквально 2 часа
-
Я думаю звонить в IRCC. Я бы так сделала Не знаю насколько эффективно Но там дадут рекомендации предполагаю
-
-
Привіт. Я косметолог з багаторічним стажем. Працюю в Orleans у спа BBM Ottawa - Cosmetic Tattooing & Academy, 1439 Youville Dr #15, Orléans, ON K1C 4M8. Зараз проходить акція на мої послуги знижка 30%. Скористайтеся хорошою можливістю. Якість послуг гарантую . Всім вдалого дня 😉
-
Доброго дня. Я працюю на китайський громадський центр. У нас є український відділ. Ми допомогаємо з пошуком роботи. У нас є кар‘єрний консультант, який допомогає змінити резюме під канадський стандарт, підготуватись до інтерв‘ю. Також, допомогаємо інформативно. У нас є англ курси, безкоштовні проіздні на перші 6 міс, програми для молоді, воркшопи для новоприбулих, послуги юриста. Якщо, вам потрібна буде допомога, звертайтесь [email protected] або за телефоном 613 882 2489