Ukrainian Ottawa
-
Якщо в понеділок з Вами не зв’яжуться, то зателефонуйте їм, або напишіть ще одного листа
-
Добрий вечір! Ми подались у п’ятницю. В вівторок з нами зв’язались, в четвер ми пішли на зустріч і з понеділка діти почали ходити в школу. Подавались в кінці листопада. Зараз я думаю Ви потрапили на вихідні. У наших дітей канікули з 24.12 по 09.12 і думаю вони не працюють
-
Добрий вечір!підкажіть,будь ласка,хтось подавав заявку до школи через OCDSB? Скільки ви чекали? Чи краще особисто дзвонити до школи/йти туди? Нам в OCDSB сказали на 1й грейд подавати онлайн,але вже більше 2х тижнів після заявки нічого не чути …
-
Система не запропонує місця, де не можна здати
-
Нічого не міняє, просто мені їхати більше, ніж пів години якщо на таксі, щоб записатись, тому записалась онлайн.
-
Дякую!❤️
-
доречі G (full) не скрізь можна скласти! Ретельно перевіряйте куди записуєтесь (якщоонлайн реєструєтесь) 😉
-
Я бачив, що люди приходять записуватись вживу на road test але не впевнений що це щось дуже міняє
-
Я сьогодні з 12 години там, уже не було бажання ні до чого 😂
-
Зайдіть на сайт і подивіться, що найближчі дати невідомо коли, повірте у вас буде ще час
-
Я склав G1, хочу проїхати ще з інструктором по маршруту, і тоді вже йти записуватись на водіння G Full
-
Так, але я так зрозуміла, що Іван не записався зараз? А навіщо їхати ще раз, щоб записатись?
-
Після здачі мені сказали записуватись на G full, сказали , що з моїм досвідом не потрібно G2.
-
По факту G2 складніший тест
-
Не обов’язково. Якщо реєстрація на тест онлайн то й оплата теж, я платила через applePay на місці
-
В мене 7 років і мене ще офіцер перепитував за досвід водіння, тому й запитую 😅
-
Можливо 😁, приємний 🤭
-
То Вам «бонус» від Канади ❤️
-
А і оплатити онлайн потрібно
-
Дякую!