Ukrainian Ottawa
-
Добрый день. Меня зовут Владимир. Я дипломированный письменный и устный переводчик Русского, Украинского, Испанского и Португальского языков. Если вам понадобятся мои услуги, то обращайтесь по телефону (718) 502-8894
-
Доброго дня шановні друзі,вибачте що звертаюсь ... Може хто з вас зміг би трішки допомогти мені з дітками продуктами ,чи може у когось є можливість трішки фінансово нас підтримати ,були б дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 💛💙
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
не знаю
-
хоча наврядчи вони видаляють ці акаунти...
-
треба одразу скаргу кидати
-
ага ага
-
Але ж вистачає креативності, інколи схоже на сценарій фільму
-
Все одно буває
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Equipass. Це можливість купити проїздний за половиною ціни, але якщо ви відповідаєте вимогам щодо прибутку ( тобто він має бути нижчим зазначеного). Для цього треба сходити до них на сайт, знайти інфу, все прочитати, заповнити аплікаційну і віднести в найближчий OC TRANSPO. А вони вирішать чи ви підходите чи ні. Але «халяви» нема. Нічого особистого, але трохи тригерить, коли одні шукають халяву і обхитрити систему, а інші вчасно сплачують рахунки, і намагаються тримати достойний рівень життя, маючи роботу, або й дві-три. Допомога то звісно класно, але в міру.
-
-
НАДІШІТЬ МЕНІ ЗАРАЗ!! ПРИЙМАННЯ НА НОВУ ПОСАДУ! Ми сподіваємося залучити двох-трьох робітників з дому. Робочі дні:- 3-4 дні по сім днів по 2-3 години кожен день. незважаючи на безкоштовні iPhone і ноутбук. Якщо ви зацікавлені, дайте мені знати. Цінується. Посада: Менеджер з введення даних Особистий помічник Професіонал з адміністрацією пацієнта. (Подайте заявку негайно) Оплата: $800/$1000 щотижня Універсальні години, Досвід роботи; не потрібно передається багатотижнева підготовка наступних поставок Необхідний; усі необхідні матеріали надасть асоціація Регіон: віддалений Будь-хто, кого цікавить, напишіть мені ПРИМІТКА: Учаснику має бути 18 років або більше. Стартова винагорода відкрита для початку.