Ukrainian Ottawa
-
Привіт! Якщо ви шукали спосіб отримати додатковий дохід, працюючи вдома, або розпочати нову кар’єру. У мене є ідеальна можливість для вас! Індустрія віртуальних помічників розвивається, і я отримав багато мудрості та знань, якими хотів би поділитися з вами. Оплата: $20/год• Гнучкий графік • Платне навчання • Вимоги: базовий набір тексту та вміння слідувати інструкціям • Розклад: з понеділка по п’ятницю/вихідні. Щоб отримати додаткову інформацію, надішліть мені повідомлення, якщо ви зацікавлені.
-
Доброго вечора шановні друзі,вибачте що звертаюсь ... Може хто з вас зміг би трішки допомогти мені з дітками продуктами ,чи може у когось є можливість трішки фінансово нас підтримати ,були б дуже вдячні Бережіть себе та рідних 🙏 Слава Україні 💛💙
-
Высший уровень!
-
тут немає антиспамбота?
-
Привіт, ти можеш працювати вдома?? Моєму робочому місці потрібні віддалені працівники. Введення даних, представник служби підтримки клієнтів, оператор введення даних, представник кол-центру, багато вакансій Студенти, пенсіонери та працюючі
-
Привіт🤗 якщо шукаєте репетитора з англійської, щоб вільно заговорити, пишіть в особисті
-
✅Доброго дня. Допоможу отримати диплом «Канади» масажиста людині з закордонним досвідом. ▶️Доброго дня. Предлагаю помощь в получении диплома массажиста. ▶️Локально будет удобно для провинции Quebec I Ontario. ✅Напишіть про досвід роботи, можливі докази стажу за ел. адресою: [email protected]
-
Всім привіт! Є ідеї що можна оригінальне привезти з Канади в якості сувенірів додому?) П. С. Клиновий сироп вже купила)
-
Для кого сувенір?
-
Всем привет ищу работуя
-
IceWine
-
Affricans in Ottawa
-
REAL-DISCREET-100% SQUIRTER ✅Incall/Outcall ✅FaceTime session ✅picture/Video sale ✅Greek/Bbbj all the three holes are uncovered ✅ ✅Full service ❌no Law enforcement Thanks daddy and text to book appointment for later time. Hit me up for GREEK ❣ GFE ❣ ANAL ❣ BAREBACK ❣ 420 FRIENDLY ❣ BBBJ ❣
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати нерухомість в оренду онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів на тиждень, досвід не потрібен, тож вас зараз цікавить пропозиція роботи
-
Part time job available, Dm now and drop your resume