Ukrainian Ottawa
-
1314 Bank St, Ottawa, ON K1S 3Y4
-
Бо IELTS просто більш на слуху, тому питаю одразу за нього
-
Є пункт на річці Рідо, поруч з мостом на Bank Street.
-
А оцінюються обидва екзамени однаково?
-
Ну і автокоректор в writing - це не мало
-
Я здавав і той і інший. Вважаю, що IELTS треба здавати тільки якщо ви мали вже підготовку до нього в Україні. Тоді звичайно не хотілося в втрачати напрацьовані знання. А так CELPIP зручніше/простіше. Більш прості побутові ситуації (нема цих завдань "пройди по карті" або "запиши номер телефону"), аудіо з одним типовим канадським акцентом, не треба підлаштовуватись під акценти Британії, Австралії та Канади.
-
ви почніть з офіційних сайтів і того і іншого. Там є і пробні екзамени, і рекомендована література. І дійсно дивіться підручники в бібліотеках. Можна брати на 3 тижні з можливістю пролонгації. І це буде безкоштовно.
-
Зрозумів, дуже дякую за поради усім хто відгукнувся, будемо вирішувати до якого екзамену будемо готуватись!
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 7-8 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Розкажіть про автокоректор, будь ласка👂
-
Доброго вечора. Потрібно зняти кімнату для двох хлопців в Оттаві, на 10 днів. Хтось щось порадить, окрім готелів?
-
Я чула, і що CELPIP простіше, і що по суті одне й те саме з IELTS. Якщо це перший тест, треба просто вибрати і готуватися добре і до одного і до другого. І дійсні вони обидва лише два роки. Єдине, що можу додати, що IELTS в основному зараз computer-based, тому клавіатура теж буде, але точно без автокорегування. І результати готові за 3-5 робочих днів.
-
Всім привіт. Знімаю обмеження з ворк перміту то видало форму 5257. Читала по групі але задавали тільки за неї якщо подовжують ворк перміт. Може хто знає чому видало і чи є в когось зразок заповнення? Дякую
-
I sell very rich content 🤤🤤 more information in private🍑🔥🔥
-
I need people who want 7500 usd without any effort for more information write me privately
-
Нічого не робили, продовжує їздити
-
Li Oxi на Facebook
-
Доброго дня. Хтось знає українську перукарку в Оттаві? Підкажіть пліз.