Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня! Шукаю порад щодо організації переїзду з Альберти до Оттави. Плануємо їхати машиною, орієнтовно жовтень-листопад. Напишіть, будь ласка, у пп, є питання. Дякую.
-
Добрый день. Приглашаю на занятия в онлайн школу английского языка 📚🇺🇸 Берем на занятия как детей так и взрослых. Идёт набор на индивидуальные и групповые занятия. Разговорный английский, грамматика. Подготовка к вступительным экзаменам, подготовка к НМТ. По всем вопросам и для записи пиши в директ+ ☺️
-
Давайте мінятися 😀
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
-
Hello. Is anybody available to install a window small ac unit asap , and also possibly a room door lock? Thank you
-
Ac = air conditioner
-
Hello
-
✨Рaccылкa вашего объявления по чaтaм США на ayдитoрию больше 7,5 млн человек (Другие гео тоже есть) ✨Peaкции на сooбщения ✨Пapcинг yчастников гpyпп, инвaйты ✨Сoздaние бoтoв 🍹Пoчему я? 🧩Я не из тех рaccыльщиков, кто купил какой-то coфт с oгpaничeнными вoзможнoстями и побежал пpoдaвaть свои ycлyги 🧩Мой coфт полностью coздан мной и мoей кoмaндoй, поэтому он адaптивный и peзультaтивный. Coфт не продаю, по этому поводу не писать 🧩Умeю oбхoдить бaн aккayнтa 🧩Не даю гpoмких oбещаний, чтобы вы поскopее зaплaтили, как делают многие, а чеcтно oтвечаю на вaши вoпрoсы 🧩Вникаю в каждую cфepy, пoмoгаю с текстами и пpeзeнтацией 🧩Бoтoв также paзpaбатываю вpyчнyю, а не на кoнструкторе, где вы ещё до конца жизни будете плaтить за этого бота и стpaдать от тeхнических пpoблем. Я пишу бoтa и он oстаeтся у вас нaвсeгда, без дoплат
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти! Пишіть, якщо хочете отримати посилання 🙂
-
Не плануємо звертатися до мувінгової компанії, шукаю хто поділиться готовим маршрутом де поїсти і заночувати. Думаємо їхати машиною на лонг вікенд. Та щось мені підказує, що є нюанси - як запхати по-більше речей і чим зайняти активну трирічку 😀🙈