Ukrainian Calgary
-
Mr Corryson надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7525
-
Заняття з англійської мови 🇬🇧 Індивідуальні: ✨ Від 270 грн/заняття ✨ Підходить для будь-якого рівня володіння мовою ✨ Індивідуальний графік ✨ Перший урок безкоштовний Бажаєте покращити свої знання англійської? 🎓 Тоді неодмінно звертайтеся в приватні повідомлення для реєстрації 📩
-
Друзі, дайте номер механіка будь-ласка 😇
-
Дякую
-
С 15 февраля пересдаем однокомнатную квартиру с видом на даунтаун 1275$ в месяц Вода и отопление включены в стоимость
-
Алексей надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Чому моє повідомлення видалили? Cпаму видалено у цій групі: 7531
-
Вітаю! Я представляю репетиторський центр NovaШкола 👋 Допомагаємо дітям з: 📍Вивченням англійської мови 📍Покращення оцінок зі шкільних предметів (математика, українська мова та література, історія України, хімія 📍Підготовка до НМТ (ЗНО), олімпіад, контрольних робіт 📍Виконання домашніх завдань Уроки проходять в онлайн форматі Перший, повноцінний, урок безкоштовно! Для запису пишуть в особисті)
-
Jeep Grand Cherokee 75th Anniversary Edition 3.6 (2017) Пробіг: [163500] Двигун: 3.6L V6 (бензин) Привід: Повний привід (4WD) Трансмісія: Автоматична Особливості та переваги: • Спеціальна ювілейна серія (75th anniversary edition) з дотриманням стандартів та міжнародним дизайном. • Чорні грати радіатора та оздоблення з бронзовими акцентами. • 20-дюймові ювілейні диски • Оновлена мультимедіа із підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. • Панорамний люк • Преміальна аудіосистема • Підігрів сидінь та керма • Двохзонний клімат-контроль. Стан: • Відмінний технічний стан. • Безаварійна історія • Регулярне технічне обслуговування. • Статус ACTIVE • Нові зимові шини Ідеальний автомобіль для комфортних подорожей та зимових поїздок. Готовий до будь-яких перевірок! Ціна: 25 500 $ Calgary
-
Dodge Journey, 2014 року. Нова зимова резина. 6000$Active status‼️‼️‼️Calgary.
-
Написала вам )
-
I’m available for hookup.
-
I’m available for hookup.
-
Хто знає до кого можна звернутись з питанням по ворк перміту??