Ukrainian Calgary
-
1. Матрас розмір double В хорошому стані Ціна 70 дол 2. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 60 дол 3. Матрас розмір single В хорошому стані Ціна 50 дол МОЖЛИВА ДОСТАВКА!
-
Доброго вечора , можливо хтось знає відповідь на таке питання , чи є якісь групи, а можливо чати в яких є пропозиції , як в Україні Бла-Бла Кар, потрібно зробити подорож Реджйна- Калгарі, а потім назад Реджайна 🤗 Якщо можна - рекомендації в особисті повідомлення. Завчасно дякую 🤩 за увагу в відповідь 🤗
-
Привіт усім Якщо комусь потрібні послуги перукаря звертайтеся Моя дружина перукар зі стажем Telegram 0638562421 Або пишіть мені Район DT
-
Думаю ,що посилання на її сторінку з роботами не буде лишнім
-
Доброго дня, дівчата! Хочу вам запропонувати продукцію компанії NL: корисні коктейлі для схуднення, детокс, очищення кишечнику, вітаміни, смачний питний колаген та ін. Хто шукав ці продукти та не знав де їх можно придбати у Канаді, ви можете замовити їх у мене! Закази можу відправити по всій Канаді та Європі! За подробною інформацією звертайтесь до мене за тел +1403-493-18-27 та viber, whats up, telegram +38093-608-81-81
-
Полюбому є якась підписка , може навіть відмінена але термін її дії ще активний
-
Всем привет, кто-то работает на компанию Moelis?
-
доброго ранку , шукаю майстра, який проводить курс по манікюру в місті Калгарі (для своєї дівчини) Можливо хтось знає, хто проводить такі курси або якусь інформацію де можна знайти курс. Напишіть, будь ласка, в коментарі або в ПП. Всім дякую та гарного вечора