Ukrainian Calgary
-
А в українському банку мається на увазі відсоток за конвертацію чи ще щось додаткове?
-
І як взагалі знаходиться
-
Це з розряду "кожен з нас приїхав в Канаду і на власні очі побачив як швидко тут знаходиться робота в іт"
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка укрстоматолога. У дитини (6.5 років) болить зуб. Є хейлс карт. Друге питання, як працює хейлс карт, вона частково покриває стоматолога? Бо це наш перший візит буде до стоматолога, я трохи переймаюсь Дякую за відповіді
-
Не було досвіду зняття з української карти в банку Канади??
-
Знімав з моно, з привата, та з доларового моно. Втрати на курсі 10%, 11% та 13% відповідно. Більше 400долл на тиждень не дає зняти. Я знайшов людину, якій потрібні гривні(донати, родичі та інше). Він мені кидає долар, а я йому перекидаю гривню по Україні. Ані він, ані я не втрачаємо комісії
-
Можна знімати не більше ніж 400 долл, це десь 12 тис гривні. Прелесті від НБУ
-
Нажаль ні
-
Продам Ford Taurus x 2008 року. Автоматична коробка, пробіг 306к, 6 місць. Стан робочий, є невеликі недоліки по склу, але на роботу автомобіля не впливає. Усі сидіння розкладаються у рівну підлогу, тож можна використовувати для перевезення досить габаритних речей. Ціна 5000$, торг біля капоту.
-
Привіт ! У звʼязку з переїздом ,перездамо свій контракт ! Здаються дві кімнати з власною ванною у великому будинку ! Дуже спокійний і затишний район ! Price : $1400 разом з комунальними і інтернетом !(за дві кімнати) В іншій кімнаті - проживає пара (спокійні,доброзичливі) Поруч школа ,парк ,автобусна зупинка ! Будинок на електроний замок! 📍35 Covecreek PL NE
-
Усім привіт Офер на телефони та тарифи: 44$ 50 гіг під розстрочку та знижки на телефони Samsung/Apple💥 34$ 30 gb тариф 🌸 39$ 50 gb тариф 🐈 Деталі в лс або приходьте 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Були в London Square Dental Centre, все поки що покрило. Є лікар дитячий російськомовна (випадково виявилось))