Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора.Не хвилюйтесь,в нас була аналогічна ситуація.WP видали в аеропорту,все Ок. Прилетіли 19 січня 2024
-
Доброго дня. Є проблема з записом в електронну чергу в консульство в Едмонтоні для виготовлення закордонного паспорта дитині. Підкажіть може якісь варіанти без запису в електронну чергу або є ті хто можуть зробити запис в цю чергу. Буду вдячний за пораду або контакт.
-
Написав у приватні повідомлення
-
Перездам на 3 місяці свій контракт - 2 кімнати з окремою ванною кімнатою. У будинку, в якому проживає ще одна родина з України. Ідеальний варіант для новоприбулих. 900 CAD + комунальні ~ 150 на місяць. Район Willow Park. Пишіть у приватні.
-
Всім привіт! Мене звати Дмитро, працюю в барбершопі 💈MacLeod Trail Barbers💈 Calgary🇨🇦 запрошую всіх на стрижку:) Запис через дірект, або за телефоном 3682999804 Знаходимося за адресою: 4821 Macleod trail SW T2G 0A7 До зустрічі 🤝🏻 На перший візит знижка 10%🫡
-
Дуже затишний та теплий бейсмент, 2 кімнати: лівінг рум та бедрум, кухня окремо, відокремлені ландрі та душова. Бейсмент має окремий вхід, лівінг рум та кухня просторі та мають великі вікна, рівень вище землі, що виглядає як перший поверх будинку. У бейсменті вже є деякі меблі: диван, великий двоспальний матрац, стіл та стільці. Ремонт зроблений нещодавно.поряд дуже гарна розв‘язка громадського транспорту, автобусная зупинка 100м, через дорогу початкова школа, кіндергарден, у пішохідній доступності середня школа та садочки. Біля бейсменту є передній двір, який можна використовувати для барбекю. Дуже тихе та спокійне місце. До Даун Тауна 5 км. Район Centre A street NE, Highland Park. Утиліті входять до оплати.
-
Друзі, я можу заповнити правильно анкету, як того потребуе посольство сша, та допомогти записати вас на найближчий час на візу! Цє не гарантія, що ви ії отримаете і жодна адекватна людина не дасть вам гарантій отримання візи, цє міф. Отримаете ви візу чи ні залежить від офіцера і тільки від нього! Моя задача правильно вам заповнити анкету, перенести вам апоймент с 2026 року на найближчі пів пору і дати пораду по співбесіді! Є кейс де у людини і багато грошей і машини і будинок і гарна робота і відмова, а є кейс де людина працюе на пар тайм на складі і йому дали! Цє все індивідуально і залежить тільки від офіцера. Але гарна новина в тому що в Каналі маленький відсоток відмов останнім часов.
-
З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ! 🇺🇦 ☄️ 15%OFF на всі концерти SKOFKA, DOVI, KOZAK SIROMAHA у Канаді 🇨🇦! 🖇Промокод: skofka2024 🎫Квитки: bomond. com/events/s-k-o-f-k-a Слава Україні! ✊🏻
-
Доброго дня ) Хто здає квартиру з початку березня , напишіть в лс будь ласка ) Сімʼя 4 людини . Дякую 🤝
-
-Перманентний макіяж усіх зон(губи,брови,очі) -Камуфляж(рубці,темні кола,розтяжки,Вітіліго) -Міні тату -Видалення татуажу/тату ремувером -Базовий курс перманентний макіяж/камуфляж а також підвищення кваліфікації по розтушованій стрілці для практикуючих майстрів -Матеріали високої якості -Стерильно В процедурі використовую обезболення для вашого камфорту❤️
-
Доброго ранку, можливо хтось планує їхати до Європи потрібно передати терміново передачу. Початок лютого, відповідно не запросто так
-
Доброго ранку Чи є тут хтось, хто живе у Бруксу?
-
Які є ще організації в аеропорту в Калгари, які надають безкоштовно житло?