Ukrainian Calgary
-
Данная компания ищет специалиста. Что на работа - не в курсе. Фото сделано с автобуса. Находится рядом недалеко от станции Westbrook (C-Train blue line).
-
#навчання#діти#онлайн Шановні батьки та діти❗️ Мене звати Олена, і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 4 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти💵 Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"
-
Звільняється чудова кімната в місті Калгарі, район Кіларней. З 1 квітня можна заселятися. Ціна 850/місяць. До зупинки CTrain Westbrook - 5 хвилин пішки. В будинку живуть тільки українці. Всі чудові і доброзичливі люди, працюючі: 1 дівчина - 24 роки 1 жінка - 50 років 1 хлопець - 30 років Шукають жінку або дівчину, бажано з роботою.
-
Куплю машину Потрібна машина , може хтось знає людей які допогають з покупкою або продають. Хтось купував у ділерів як ваше враження? Розглядаємо Dodge Caravan або щось схоже за форматом .
-
ребята подскажите произв склады названия чтоб туда резюме отнести?
-
Привiт дівчата👋 Мене звати Марія,я сертифікований майстер манікюру 💯 Запрошую вас до себе!🌹 З мене кава з смаколиками та охайний манікюр, з вас гарний настрій 🔥 Адреса: 16154 Everstone Rd SW, Calgary Прайс від 20$💥 Пишіть у особисті повідомлення або дзвоніть за номером телефону +13689939606
-
Всем привет, есть свободная квартира, возле даун тауна, уже с мебелью 2000$ без депозита ! Можно подписать контракт на пол года! Можно заехать хоть завтра.
-
Заселення з сьогоднішнього дня! Близько до 17 ave NE. Здам дві кімнати по 850$ кожна. Короткостроковий/середньостроковий договір. У квартирі зі мною живуть два кота. Орендна плата 850$/місяць Застава становить 850$ Інтернет – 30$ на місяць Комунальні послуги близько 60/120$ в холодні місяці У квартирі є: ▫️Посудомийна машина ▪️Пральна/Сушильна машина ▫️Спільна ванна кімната з іншим орендарем. ▪️Трохи сховища в гаражі ▫️Власний задній двір ▪️2 паркомісця ▫️Садовий простір ▪️Продуктовий магазин/АЗС/парки/доріжки поруч ▫️Швидкий доступ до Deerfoot/16ave Якщо вам потрібнe ліжко – дайте мені знати, і я спробую якомога швидше організувати.
-
Вітаю! Моя двоюрідна сестра і я приїздимо у Калгарі на початку березня та шукаємо кімнату на двох, або бейсмент. Ми дві молоді, охайні, відповідальні та дружелюбні дівчини. Без тварин. Без дітей. Цікавлять райони SE, SW, NW. Є можливість оплатити одразу 3 місяці проживання після перегляду. Бюджет до 1000$ Наперед дякуємо за відгук! :)
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
Шановні, пропоную індивідуальні, парні та групові заняття з вивчення англійської мови. Мене звати - Маріанна. Я магістр викладання англійської мови та викладач з пʼятирічним досвідом роботи як з дорослими, так і з дітьми. Заняття проходять онлайн та офлайн. Рівень А2 початковий (не базовий). За прайсом та додатковою інформацією звертайтесь у особисті повідомлення.