Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, мене звати Катя, нам більше нема до кого звернутися, окрім як не до байдужих людей, Зараз нам потрібна операція щоб врятувати малюкові зір. потрібне довге відновлення, щоб Микитка чув та бачив. Так само нам ставлять ваду сердечка, тато Микитки нас покинув та допомогти нам більше нікому. Дякуємо хто долучився ❤️ 53551-62310296-015 PayPal katriinakatrina2000 Дякую всім 🙏🙏🙏🙏❤️
-
Вітаю друзі, шукаю людину з якою можна, було б орендувати квартиру на двох, кому цікаво пишіть. Дякую.
-
Всім привіт! Кого цікавить вивчення англійської пишіть в дірект
-
Привіт всім!!! Я перевіряю, чи хтось тут потребує повної чи неповної зайнятості, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Спілкувався з людиною, яка прилетіла пару днів назад, то казали що зараз живуть в отелі тут в Калгарі безкоштовно
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, як зловити слот в електронну чергу в Консульство в Едмонтон, потрібно дитині зробити закордонний паспорт. Вже декілька місяців без успіху. Дякую
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кто здесь уже взял жильё в ипотеку (5%) мне кто-то писал но не могу найти переписку. Отзовитесь плиз в личку)
-
Написав у приватні повідомлення
-
Добрий день Сьогодні в freestone Ящик такої полуниці за 10$ Полуниця смачна 🤤
-
Можете і мені написати? Теж цікавить це питання
-
Написав у Приват
-
Як би ще локацію прикріпили?