Ukrainian Calgary
-
Дaю удaлeнную зaнятocть, ~4 чaca в дeнь, 500€ нeдeля, мoжнo c любoгo уcтpoйcтвa. Пишитe в лc
-
В Калгари нет. В Эдмонтоне Да
-
Any Service Canada
-
Підскажіть будь ласка, де робити SIN Number >
-
Продаю 2011 BMW X5 35D Diesel (Активний статус!) 204 000 км Повністю обслужений та доглянутий! 2 комплекти коліс (зима і літо) Усі опції, включаючи: - Електросклопідйомники - Дзеркала з електроприводом та підігрівом - 2 комплекти ключів - Гарна музична система - Панорамний люк - Круіз контроль - Датчики паркування - Задня камера + камера 360 - Сидіння з пам'яттю - Два комплекти резини на дисках - Панорамний дах - Повний привід - Шкіряні сидіння - Підігрів сидінь - Руль з підігрівом - Запуск з кнопки - Bluetooth - Автоматична коробка передач - І багато іншого; Чудово працює та їздить! Все працює! Кожна кнопка працює! Без потьоків масла і без жодної помилки на панелі. Активний статус! Має невелике пошкодження багажника. Готовий знизити ціну на ремонт! Тільки серйозні покупці! Ціна 15999 (можливий торг) По всіх деталях в приват!
-
Даруємо день відпочинку від домашніх завдань з дитиною! Nova Школа готова стати вашим надійним партнером у навчанні. Запишіться на БЕЗКОШТОВНИЙ відкритий урок, і забудьте про клопоти з домашками та поганими оцінками назавжди! Ми готові допомогти дитині з: 📚 Української мови та література 📚 Математики 📚 Історії України та всесвітня 📚 Англійсмької мови 📚 Німецька мова 📚 Хімії 📚 Фізика 📚 Біологія Для запису пишуть 👉🏼 (@NaZaR_899)
-
Всім привіт! Комусь відправляли посилку з України укрпоштою? Як дійшло ?норм?
-
Ох да, довго… Я от тільки дізналась, що косметику неможна відправляти ( мама приготувала дещо з мейкапу мені, бо тут на ці продукти ціни космос), хоча восени відправляли і все ок. А ще хотіла пару своїх книг привезти, а вони на російській мові… і теж сказали - не можна на російській пересилати. А от укрпоштою можна все🤣
-
Усім привіт, хто тільки приїхав і шукає де відкрити сім карту або хто хоче змінити свій тариф (додати гігабайти чи зменшити платежі) Я працюю з 5ма операторами у Wow mobile і зможу підібрати вам тариф відповідно до ваших потреб. Розкажу як працює система мобільного зв’язку в Канаді і дам відповіді на всі питання щодо цього. ☎️Зараз найкращі тарифи, які пропонує ринок (дзвінки та смс включені): 34$ 30 gb 39$ 50 gb 55$ 75 gb Приходьте або пишіть в лс 3625 shaganapi trail nw Wow mobile (біля епл стор)
-
Певно це як зауваження мені, якщо так, то ці книги для мене важливі, вони не російських авторів і Вас це не стосується. Написала для інформації. А якщо не зауваження, то думаю все ж таки в цілому можна, якщо укрпоштою можна
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, кто успешно заказывал у этой девушки? Она писала ранее что едет с Украины и может привезти необходимое.
-
Дякую!