Ukrainian Calgary
-
Всім привіт чув таку інформацію що держава може покрити перший внесок на житло але не знаю чи це правда хто може знає якусь інформацію з приводу цієї інформації напишіть будь ласка в прививат. Дякую всі гарного вечора
-
Добрий вечір, шукаю людину з власним авто на березень. Потрібно буде прибрати 6 будинків від снігу. Плачу 1.500$ в кінці місяця, за деталями в приват.
-
Продаю 2011 BMW X5 35D Diesel (Активний статус!) 204 000 км Повністю обслужений та доглянутий! 2 комплекти коліс (зима і літо) Усі опції, включаючи: - Електросклопідйомники - Дзеркала з електроприводом та підігрівом - 2 комплекти ключів - Гарна музична система - Панорамний люк - Круіз контроль - Датчики паркування - Задня камера + камера 360 - Сидіння з пам'яттю - Два комплекти резини на дисках - Панорамний дах - Повний привід - Шкіряні сидіння - Підігрів сидінь - Руль з підігрівом - Запуск з кнопки - Bluetooth - Автоматична коробка передач - І багато іншого; Чудово працює та їздить! Все працює! Кожна кнопка працює! Без потьоків масла і без жодної помилки на панелі. Активний статус! Має невелике пошкодження багажника. Готовий знизити ціну на ремонт! Тільки серйозні покупці! Ціна 14999 (+можливий торг) По всіх деталях в приват!
-
Конгрес Українців Канади - відділ Калгарі оголошує мітинг в підтримку України "Зупиніть геноцид української культури". Зустріч біля пам'ятника жертвам Голодомору в неділю, 11 лютого, о 13.30. Нищення української культури під час війни – це не випадковість. росія намагається знищити не тільки суверенітет та державність країни, але і самобутню українську культуру. За 2 роки повномасштабної війни пошкоджено майже 900 культурних пам'яток, частково чи повністю зруйновано майже 2000 об'єктів культурної інфраструктури, серед яких 106 музеїв та галерей. Пошкоджено близько 600 бібліотек, більше 130 закладів мистецької освіти, 31 театр, кінотеатр або філармонія. Вбито вже близько 100 видатних українських митців. Все, від навмисних обстрілів українських закладів культури, викрадень та вбивств українських художників і письменників, закінчуючи вилученням із бібліотек українських книжок та навчання школярів в окупації лише російською - все це об'єднані та узгоджені зусилля, націлені на знищення нашої культури.
-
Дякуємо тим, хто відвідав наш місцевий бізнес. У нас є матраци, підматрацник, каркас ліжка та диван з доставкою в той же день. цей дивовижний диван, що складається з секцій, щойно завантажено, і ви можете використовувати його як диван, секцію, одномісне сидіння, диван-ліжко або навіть ліжко. ви економите місце та гроші та можете обслуговувати гостей. ціна 880$ з безкоштовною доставкою та без податків. адреса: 4451 пр. 61 SE од.3 телефон: 587-716-2489 Відкрито з 10 до 5, будь ласка, телефонуйте, якщо вам потрібна допомогa Будь ласка, не довіряйте Фейсбуку, вони можуть обдурити вас. ви можете відвідати наш веб-сайт і місце розташування.
-
Всем привет 👋 Я начинающий барбер (я себя рассматриваю как человек который может что то сделать с вашими волосами😄) и мне нужны люди для отработки разных техник стрижки 💇♂️ Поэтому я приглашаю вас к себе домой на стрижку, пообщаться и провести время с пользой👌Я живу прям возле C-Train станции Viktoria Park в центре Downtown поэтому вам не нужно меня долго искать 🔍 Кому интересно такое предложение и кто хочет подстричься - пишите, подберем любое удобное время⏳ Примеры работ есть в моем инстаграме (смотрите в профиле)
-
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Доброго ранку, порадьте, будь ласка, дитячу стоматологію, у дитини гострий зубний біль.
-
Напишіть деталі прямо тут
-
Це один раз пишеш текст і потім копіпаст робиш