Ukrainian Calgary
-
Супер! Дякую за інформацію ☺️
-
Доброго дня Ось тут подавались
-
Всім привіт хто вже виривав зуба в Калгарі порадьте хорошого лікаря і якщо ще працюють з бенефітами буде дуже добре. Дякую
-
Може теж бути
-
Дивіться на маркет плаейс в фейсбуці. Дуже часто віддають безкоштовно або введіть в гуглі thrift store near me .. якщо є кому привезти то добре а якщо ні то доставка зазвичай 60+$ .. ми багато чого брали на Амазоні. Матраси по 200$ ( гарні ) з безкоштовною доставкою. Кровать дітварі по 150$ а собі за 200$ . Стіл та 4 стільця 250$ ..все це з безкоштовною доставкою.
-
Настя надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 374 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Hello)! Я репетитор з англійської мови 🇺🇸 та пропоную заняття для дітей , підлітків та дорослих, починаючи з рівня A1 (початкового). ❓Чому саме я: • Весь урок - це спілкування на різноманітні теми. • Я завжди на одній хвилі з учнем/ученицею. • Підбираю підручник, враховуючи інтереси учня. • Використовую різні джерела та заохочую перегляд фільмів англійською. •Є своя спільнота з учнями, де я кожен день скидаю цікаві слова та правила) Перший пробний урок безкоштовно!! Ціна: 250 грн/год. Ті, хто зацікавився, чекаю на повідомлення у особистих повідомленнях (ЛС)
-
Порадьте будь ласка україномовного косметолога
-
Shawnessy Smiles Dental
-
Дякую
-
Доброго дня) Підкажіть будь ласка, можливо хто знає, якщо я наприклад прилетіла після 31 березня, моя віза туристична, але я наприклад вирішила, що хочу залишитись в Канаді, не як турист, а жити та працювати На скільки тяжко зробити ворк перміт буде? Чи взагалі неможливо?
-
Если пройдете медосмотр, то не должны аннулировать