Ukrainian Calgary
-
В любом супермаркете есть отдел с цветами
-
Шановні, пропоную індивідуальні, парні та групові заняття з вивчення англійської мови. Мене звати - Маріанна. Я магістр викладання англійської мови та викладач з пʼятирічним досвідом роботи як з дорослими, так і з дітьми. Заняття проходять онлайн. Рівень А2 початковий (не базовий). За прайсом та додатковою інформацією звертайтесь у особисті повідомлення.
-
Смотря для чого
-
Добрий день. Дівчина дизайнер і конструктор меблів та інтерʼєру. Досвід роботи 5 років. Чи актуально це в Канаді ? Дякую
-
Я вибачаюсь! Можна мені також відео? Дякую
-
Замовити паспорт України
-
Підскажіть якщо Свідотсіо Дитини про народження загубилося в Посольстві його ні як не оновити ? Це дитині треба щоб закордонний паспорт замовити
-
ЧУДОВА РОБОТА AMAZON!!! Ця компанія набирає віртуальних онлайн-помічників на неповний та повний робочий день для негайного працевлаштування. ПРИМІТКА: це віддалена робота, яку можна виконувати віддалено з будь-якого місця, будь ласка, мені потрібна лише кілька зацікавлених осіб!!! - Зарплата 700 доларів на тиждень - Строго віртуальний помічник - Звертайтеся, якщо ви зацікавлені
-
Nissan Altima 2010. 6190$ автомобиль в хорошем состоянии, двигатель полностью обслужен, поменяны все прокладки, свечи, жидкости. поменяны все трмаза в круг. нет ржавчины. активный статус
-
Всім привіт. Можливо хтось має скидати $ в Україну.. Я маю там гроші, могли б обмінятися щоб не втрачати % на пересилці. Пишіть в приват.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка ircc portal account та ircc secure account це ж різні аккаунти? Тобто коли я подавався на саму візу я реєструвався в portal account, а зараз якщо хочу продовжити wp то мені треба створити новий ircc secure account?
-
Якщо потрібно маю номер , власник українець
-
За 15 км заплатили 150$