Ukrainian Calgary
-
Я тысячу раз людям советовала пробовать все способы, которые будут доступны :) Кому-то не подойдет один способ, кому-то второй, кто-то через знакомых устроится. Все способы будут хороши, если пробовать разные Но некоторые видят только то, что им хочется, конечно же. И когда какое-то «чудо» в чате пишет, что люди «морду недовольную строят» и их за это штрыкают, то сразу принимают оборонительную позицию «а чо я, а я не чо, а чо вы, а?»
-
Морду? Вистачить наклепів, жіночка. Ви написали, що ярмарка вакансій то ерунда, а зараз пишете, що "тысячу раз совєтовала". Ви опреділіться спочатку, потім коментуйте, інакше виглядає як не дуже розумна людина. І я не писала а чо я, звідки ви це взяли? Я написала конкретно про вас, не перекручуйте мої слова.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка сертифікованого канадою перекладача? Мені треба перекласти свідоцтво про народження, однак оригінал знаходиться в Маріуполі. Чи перекладуть з копії або скану?
-
Эх, как же я рада, что на работе у меня нет украинцев 😁 ЛЮДИ, КОТОРЫЕ В ПОИСКАХ РАБОТЫ Меньше читайте всякий мусор в чате, где кто-то выставляет свой единичный опыт единственным рабочим. ВСЕ СПОСОБЫ ПОИСКА РАБОТЫ ХОРОШИ Нет ничего уникального для поиска. И, нет, вы не дураки, если один способ не помог. Не дураки, если не помог второй. Всегда будет третий, четвертый, пятый. Главное реально меньше читать всякие чаты, группы, фейсбуки
-
Ну читать они будут. Главное чтобы фильтровали информацию
-
Вітаю. Хтось може поділитись силкою щоб податись на кліматичні виплати? Буду дуже вдячний
-
Відправила відео в приват . В чаті зникає повідомлення
-
Я в Канаді 7 років, і як же я щаслива , що кругом є українці !! Які завжди допомагають один одному!!!! Мабуть це провокація написати такий пост в групі Українці в Калгарі.
-
Hey friends 🔆 22 ft 14 ft Truck ………..to your services🏡 -доставка -сборка/разборка -мувинг 852•488•1321 Denys 852•747•1321 Yuliia We wait for your reply🚛 #перевезеннякалгарі #перевезення
-
Наталія надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 356 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Усім Доброго Дня , під скажіть будь ласка у Посольство Українське в Едмонтоні треба запис робити чи можно приїхати стати в живу чергу ? Буду дуже вдячний ,відпишіть будь ласка хто був там
-
Де можна купити квіти не за всі гроші світу?? І нормальні
-
Costco
-
Coop