Ukrainian Calgary
-
Боже, вы неадекватная) Дорогуша, на мое резюме мне еще месяц отвечали и приглашали на интервью, меня сразу взяли на работу после разговоров. И до сих пор очень довольны мной И, да, на интервью даже после индида у всех общение. Если вы вдруг не знали Я писала о том, чтоб вы не отпугивали людей, особенно своим токсичным «если вы с недовольной мордой». Большая часть ньюкамеров испуганные чаще всего
-
Ну, якщо ви попрошайнічали та строїли глазки при пошуці роботи , то не треба так говорити по всіх. Співчуваю, що вам так важко, але якщо вам цей спосіб не підійшов, то не треба писати, що він хибний чи нехороший. Всім підходить різне, мені індід не допоміг спочатку, я люблю живе спілкування.
-
Я написала про те, що я знайшла на ярмаркі вакансій, а ви "дорогуша", (фу, як некрасиво так писати) почали писати, що це хрінь. І ви кажете, що я токсична? У дзеркало подивіться, будь ласка, і залиште своє фє для себе, про невдоволене обличчя написала персонально вам, тому що такі як ви так і ходять там, а потім пишуть таке, як ви. Ідіть на свою шикарну роботу і робіть, а не пишіть такі коментарі. Допобачення.
-
Вікторія, не витрачайте свій час на цей токсік. Уже не раз бачила палкі переписки в подібних чатах з такими успішними та досвідченими неньюкамерами. Ми з вами Куаетчики, які приїхали, щоб отримати 3000, повернутись назад в Європу з ними, жити на виплати та говорити як тут все погано 😁 Щодо ярмарки вакансій - підтримаю вас повністю! Чудовий варіант пошуку роботи. І це не про повезло зовсім. Людина, яка докладає зусиль в пошуку, працює над резюме, ходить і «строїть глазки», спілкується зі всіма, вчить мову - вмотивована, а не везуча. І це тільки один із варіантів можливого пошуку роботи, де хтось знайшов своє. І він працює. Зовсім не розумію в чому ж вам так повезло. Хіба прийшли глазки построїти і вас відразу взяли на фул тайм з мінімум 35$/год😅 Не витрачайте свій час на тих, хто тут такий успішний неньюкамер, що сидить в чатах 24/7 🌸
-
Дякую за підтримку, часто пишу якусь інформацію, хоч і чоловік мене сварить за це, бо як не напишеш, як чорт із табакєрки вилазить отаке. Допомогати не перестану, бо вважаю, що ми маємо створювати своє ком'юніті тут, бо ми приїхали надовго, я вже рік тут і куди мені, працівнику банку, до успєшних😂