Ukrainian Calgary
-
Зомбо-обряд уже близко)))
-
Привет всем.Кто может посоветовать стоматолога?Любой район Калгари
-
Везде платят 15-25 в час меняется название денег только, и всё стоит одинаково, выбери себе просто где будет рабствовать не так напряжно и вперед
-
Всім привіт, скажіть можливо хтось переправляв гроші з Україні, які є варіанти? Дякую.
-
В центре вообще есть где бесплатно запарковаться?
-
Привіт.Можливо хтось підкаже в скільки годин зайти щоб онлайн записатися до Едмонтону на виготовлення нового паспорту?
-
Вам доктор сам её дал при первом визите. Вы ещё денюжку платили. Только эта бумажка вам не нужна
-
Здається в оренду кімната з 1го квітня в двох кімнатній квартирі, в якій живу я з братом. Кімната окрема, спільна тільки кухня та ванна кімната. Ціна за місяць 745 ca (все включено) + разовий завдаток 700ca ( повертається при виселенні за умови завчасного попередження) Адрес 622 2 Ave NE … за детальною інформацією звертайтеся в приват.
-
Сдается комната на месяц С 1 апреля до 1 мая 3 минуты до станции метро . 18 минут до центра города Цена 850 $ с коммунальными услугами . Адрес 5939 dalhousie drive nw
-
Ребята,кто подключал домашний интернет/тв,поделитесь пожалуйста контактами и ценами?!😊
-
Підкажіть будь ласка що робити і куди треба писати. Я знаходжусь в Ірландії, мені відкрили візу Канадську рік тому, але не видали тому що я не мала заграну, а внутрішній паспорт був вже не дійсний і потрібно було зробити загран, я більше року через чергу не могла зробити його, в вересні отримала нарешті і от тільки у лютому поїхала вклеїти візу до паспорту, але мені відмовили тому що пройшов майже рік і треба новий лист підтвердження. Мій чоловік давно знаходиться у Канаді, і я хочу приїхати до нього, але не розумію куди і що треба зараз писати. Підкажіть будь ласка хто тямить у цьому питанні.
-
Шановне товариство, доброго вечора! Вже цього тижня запрошуємо дітей віком від 8 до 16 років на відкрите футбольне тренування! Ваша дитина мріє стати футболістом? І ви не знаєте де знайти українських професійних тренерів у Калгарі? Групові приватні тренування - це те ,що ви шукали! Тренування будть проводитись групами по 10 - 12 дітей. Тренування будуть проводитись в закритих приміщеннях взимку, влітку на вас чекатиме відкрите футбольне поле! Ми два дипломованих спеціаліста ,котрі являлись випускниками таких футбольних академій як Карпати Львів та ФК Волинь професійні футболісти які виступали в вищих лігах України та Польщі . На даний момент ми іграємо за жовто-блакитну футбольну Калгарійську команду Прошу заінтересованих людей заповнити коротку форму ,якщо виникли запитання більше інформації можемо надати в телеграм каналі та в особистих повідомленнях. Дякую