Ukrainian Calgary
-
Добрий вечір хто знає який банк при відкритті кредитної картки надає страхування при оренді авто ?
-
Шукаю квартиру, чим дешевше, тім краще. Потрібно ліжко, стіл і шкаф. Або можливість там поставити. Дуже дякую
-
Підскажіть будь ласка, я можна оформити сімейного лікаря, без того щоб дзвонити по телефону, так як англійська погана. Дякую
-
Raymond Cooper надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 432 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, отримала work permit Але location написано Quebec Чи обмежує це мене і я можу працювати тільки в провінції Квебек?
-
Доброго дня ! Чи хтось замовляв якийсь табак до кальяну у Канаді ?
-
Доброго дня!
-
Дякую ☺️ гарного дня!
-
Всім доброго дня. Маю гривню на приват24. Залюбки обміняю на долари, цікавить тільки готівка. Курс більш ніж адекватний, комісії з мене. Знаходжусь у Калгарі, підʼїду до вас, якщо потрібно. Дякую.
-
Всім привіт. Якщо хтось знає, підкажіть, будь ласка, що я можу зробити. Я працювала десь два тижні літом на роботі одній, і вони прислали T4 Form на мою стару адресу, де я більше не проживаю, і забрати її відповідно не можу. Я вже дзвонила роботодавцю, він сказав: нічим допомогти не можемо.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може хтось з вас має контакти перевіреного імміграційного адвоката? Потрібна консультація з приводу подачі документів на PR для родини (5 чоловік 3 дітей ) працює тільки чоловік. Усім дякую за допомогу!🤗