Ukrainian Calgary
-
Добрий день, пропоную послуги перевезення📦🛻 • Переїзд 1 bedroom 🏘️ • Перевезення меблів та особистих речей 🛋️ • Доставка з Marketplace 🛒 • Перевезення буд-матеріалів🪜 • Ліквідація сміття 🚮 За детальною інформацією звертайтесь в особисті або за номером телефону😉
-
Хто найближчим часом буде їхати в Україну? Потрібно передати одну річ (за винагороду звичайно). Напишіть в приват будь-ласка, дякую😉
-
Куплю зволожувач повітря, напишіть якщо хтось продає
-
Доброго дня. Ми з дівчиною 26 квітня переїхали в іншу провінцію тому звільнилася наша кімната в Калгарі з власною ванною та гардеробною в двох кімнатній квартирі 1274 CAD +250 CAD депозит + 30~35 CAD світло + 9 CAD страховка. Залишаємо ліжко дабл сайз. Контракт до кінця травня , заїхати можна з 1 травня , Локалізація даунтаун біля зупинки синього сітрейну west kerby station 1121 6 Avenue SW В будинку також є спортзал Можна подивитися сьогодні є відео квартири можу скинути в приват Загальна оренда цілої квартири 2548 після закінчення контракту можна продовжити контракт на 13 місяців за ціною 2555 і знайти нових сусідів якщо теперішні переїдуть
-
Ліжко квін сайз, 100 доларів самовивіз віддам за 80 якщо сьогодні забрати
-
Привіт, дівчата 🥰 Запрошую всіх на нігті, тільки стерильні інструменти та одноразові розхідні матеріали)) Також люблю робити цікаві дизайни, тому буду рада креативним пропозиціям))
-
Якщо комусь потрібна робота на завтра на мувінг +1 (403) 690-5079 Luke Можете написати йому
-
Цікаво, як ви плануєте робити особисте фото?
-
Надія Мартищук надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1190 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
В doordash не требуется фото
-
Вже проданий