Ukrainian Calgary
-
Всім привіт хто знає де можна купити кошик.🗣🗣🗣🗣🗣
-
Репетитор англійської мови для дітей та дорослих. За більш детальною інформацією звертайтеся в дірект
-
Вітаю шановні. Мене звуть Алекс і я засновник CELPIP PRO. Я, як новоприбулий по CUAET, як ніхто розумію важливість отримання PR та підготовки до мовного тесту який хочеться здати з першої спроби. Тому дозвольте з цим допомогти. Ми - команда сертифікованих професіоналів, яка пропонує уроки з підготовки до CELPIP онлайн. 1 ESL вчителі та сертифіковані CELPIP/IELTS інструктори з реальним досвідом складання тесту. 2 українці та канадці в команді 3 Індивідуальні та парні заняття онлайн, ніяких великих груп 4 Проаналізуємо ваші слабкі та сильні сторони, познайомимо з тестом, та дамо дієві рекомендації вже на першому занятті
-
Скільки коштує і на скільки по часу розрахована підготовка?
-
Привіт всім, продаю професійний софтбокс з різними кольоровими фонами, йде з сумочкой. Він складається, трансформується, можна легко носити з собою, ціна 100$
-
🌟 Beauty простір для вас та вашого бізнесу! 🌟 🏢 Відкрився чудовий Beauty простір в серці Калгарі, Downtown У нас ви знайдете: ✨ Ліцензовані приміщення з усіма зручностями. 🏡 Просторий та затишний інтер'єр. ⏰ Гнучкий графік бронювання (погодинно, поденно, помісячно та інші варіанти). 🚗 Зручна локація та легкий доступ (парковки поряд та c-train 2 хв) 🪑 Зона очікування для вашого комфорту та зручності клієнтів. 💳 Різні варіанти оплати. 🤩 Разом з нами ви зможете надавати найкращі послуги та зробити своїх клієнтів щасливими! 💅💄 Пишіть в особисте, щоб дізнатися більше або телефонуйте +15873917900 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Здаю робоче місце в оренду помісячно 400$ , для бровиста, візажиста, стиліста по зачіскам. Маєте можливість працювати під ліцензією студії або зробити свою ліцензію. 📍800 5 Ave SW
-
Всім привіт, є чудова квартира у сімейному затишному районі Auburn Bay з доступом до приватного озера. 2 bedroom + 2 bathroom, підземний опалювальний паркінг. Дім 2020 року. Поряд вся інфраструктура Mahogany та Seton. Кого цікавить - пишіть у приват, обсудимо деталі, скину фото/відео.
-
Дівчата привіт, до продаю те що залишилось для майстрів кондитерів по наборам🌸
-
Можна буде відкрити і перевірити перед покупкою?