Ukrainian Calgary
-
Анфиса надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3508 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
2021 MAZDA CX-30 GT TURBO AWD CX-30 з 2,5- літровим турбонаддувом з автоматичною коробкою передач Skyactiv та i-ACTIV AWD. Вітаю! Продаю цей чудовий автомобіль у звʼязку з переїздом. Тому ціна договірна. Буду рада відповісти на всі ваші запитання та конструктивному діалогу. +18252889074 Цей автомобіль один з найкращих у свому класі. Тут поєднані дві найголовніші функції автомобіля. Це надійність та економічність. Цей автомобіль приносить купу задоволення в користуванні. Добре тримає дорогу. Пробіг 35 000 км. Цей автомобіль не потребує ніяких вкладень. Купуй і катайся! Автомобіль на розширений гарантії 120 000 км на весь автомобіль. Автомобіль був куплений в кредит на 5 років. 24січня 2024 року. BI-weak 297.50$
-
Добрый день! Так почему продавать автомобиль, вы можете жить в любом месте Канады и выплачивать за авто!Я знаю потому как сам имею авто в кредите
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі. Кому цікаво пишіть, все детально обговоримо!
-
Олексій надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3512 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Доброго дня , зараз проходить набір на водіїв доставки Амазон , кого цікавить в л с
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Вартості приблизно 150 тис грн. Зібрано майже 90 тис грн. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 5351160790363820 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
-
Терміново! Здається кімната! Для дівчини! З 1го жовтня! Район Acadia. До метро 15хв пішки між станціями Heritage ta Southland. Зупинка 99 автобуса під будинком. Знаходимось на 12 поверсі, над нами нікого. З видом на гори. 2х поверхова квартира. В кімнаті велика гардеробна. Непогана шумоізляція в кімнатах. Co-op, Save on foods, Walmart, Goodwill, Value village, банки та кафешки 3-10 хв пішки (інфраструктура 👍) БЕЗХАТЬКІВ за півроку не бачили. Пралка і сушка в квартирі. 1.5 ванни кімнати. Балкон та тераса. Парковка 60 на вулиці, 100 в підземному паркінгу. Комунальні послуги світло 65-90, інтернет 45, страховка 32 (на всіх) Ціна 800, без депозиту і контракту( з можливістю заключення контракту)
-
доброго дня чи хтось вільний для повної або неповної зайнятості
-
Дівчата привіт,потрібна дівчина на прибирання з досвідом! Та знанням польської або англійською мови!! Пишіть в приват