Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! Віддам кімнату на оренду: Терміново 🚨 здається кімната у будинку з 15 жовтня. Район NE , ближче до центру, до центру , McKnight. 5 хвилини до зупинки автобуса. Район дуже класний і тихий В кімнаті є ліжко з матрасом ціна 300$ за все. В квартирі є своя пральна машинка, посудомийка, мікрохвильовка і багато іншого Ціна 750$ все включно.
-
Диван ще є у наявності?)
-
Більш всього що вже забрали :) хлопець мав приїхати забрати . Завтра зранку гляну
-
Може хтось в міграційних питав, що буде якщо паспорт закінчується з ВП, паспорти не роблять і отримати ПР не встигаю, що буде?
-
Доброго дня , плачу 100 дол за варифікацію на двох сайтах , кого цікавить в ЛС
-
Клас, люблю це
-
Добрий вечір :) Надаю послуги тату По усім питанням пишіть у телеграм або інсту alex_olst
-
Сдаю комнату в бейсменте в тихом районе bowness с 3 октября. Проживаю в бейсменте только я и ищу одного работающего парня. Отдельный вход в бейсмент. Обо мне 36, не курю не пью и без нарко, люблю чистоту и порядок. 6 дней в неделю я на работе с утра до позднего вечера. Если Вы не курите не употребляете алкоголь и нарко тогда добро пожаловать. Стоимость аренды 675 cad + коммуналка + damage deposit в размере 675 cad ( возвращается при выселении ) Ваша комната пустая ( есть матрас twin с подиумом и стол на первое время) кухня и ливинг рум частично обставлены. В бейсменте есть самое необходимое включая стиральную и сушильную машину. На заднем дворе есть газовый гриль Есть большое помещение для хранения вещей. В 300 метрах Real Canadian Superstore иDollarama Удобная транспортная развязка если у Вас машина, если без машины то прямо перед домом в 10 метрах остановка автобус 40 и 26 + через 730 метров автобус 1 Заезжать можно с 3 числа утра или 2 вечером. По всем вопросам обращайтесь в личку.
-
Маргарита надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3542 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Привіт спільнота ) Ідемо на хайкінг субота - неділя з ночівлею у беккантрі кемпинг. Трек поки не вирішили але маємо пару ідей. В буд'якому випадку буде гарно і цікаво і це точно буде Кананаскіс. Запрошуємо з нами.
-
Всім привіт!💐 Мене звати Ірина. 🇺🇦 Я майстер воскової депіляції та ламінування вій в Calgary. Працюю в районі Legacy.📍 Більше про мою роботу, прайс та відгуки можна побачити на робочій сторінці.⬇️ Буду рада бачити вас у своєму кабінеті❣️ ▶️topwax_calgary
-
Всім привіт!💐 Мене звати Ірина. 🇺🇦 Я майстер воскової депіляції та ламінування вій в Calgary. Працюю в районі Legacy.📍 Більше про мою роботу, прайс та відгуки можна побачити на робочій сторінці.⬇️ Буду рада бачити вас у своєму кабінеті❣️ ▶️topwax_calgary