Ukrainian Calgary
-
Добрий день,купив професійну камеру z8, фото все ще хобі, хто хоче спробувати себе в якості моделі цієї неділі, я на машині, можемо поїхати шукати локації, хто хоче провести час не вдома, пишіть у ПМ. Байй
-
Поїхав би з вами у якості другого фотографа, якщо цікаво ) Але наступного разу бо у неділю хайкінг. Якщо хочете, напишіть пліз в привітні, я теж на автівці, ми могли б інколи їздити разом в пошуках локацій чи типу того. Бо у мене з горами, лісами і озерами все добре, а от в межах міста не дуже ) Доречі у мене 6д Марк 2, то можна посперечатись чия краще, це інколи теж цікаво )
-
Ок, гарна думка, на іншій неділі з пишемося , я не проти
-
Приглашаю всех на Halloween 🎃 party Начало 26 октября в 18:00 Локация: даун таун Обязательно нужно быть в костюмах, Будет красная дорожка, после которой лучший костюм выиграет 🏆 приз.;) Что тебя ждет: - фотозона - суши( 🍣 🍱) + напитки 🍷 🍸 - мастер класс «создай свою карнавальную маску» - офигенная музыка P.S.На свой вкус ты можешь заказать свой один трек ;) 🎵 Цена входа на ивент: пишите в директ 🎃так что пошумим))))))))
-
Добрий день. Шукала корейську косметику та натрапила на Волмарт, у них побачила багато брендів якими користуюся, доставку пишуть аж у середині місяця. Питання до тих, хто відвідує цей магазин, чим там є відділ косметики (корейської особливо). Якщо є, то хотіла б з'їздити подивитись. Бо може то лише онлайн можна замовити, я не знаю)) Дякую!
-
Доброго дня :) Заповнюємо анкети на GREEN CARD