Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора на суботу потрібна допомога на фермі(грузити тюки сіна) двох хлопців бажано на автомобілі бо ферма трохи за містом хто зацікавлений дзвонити за номером +1 (403) 803-6155 Ніколь (говорить тільки англійською)
-
Можеш піти тюки на фермі погрузити і відразу стане веселіше
-
Там є але небагато і раз на раз не приходиться Доволі багато є в T&T Сайт stylevana або на Амазоні (але треба бути уважним хто виробник, щоб на підробку не попастися)
-
Привіт, друзі, можливо серед нас та людина яка хоче розвинути свої соц мережі ?) Я зараз готую новий проект і мені потрібно зробити хороший кейс, тому в мене є до вас пропозиція. Візьму одного клієнта на повну перебудову його акаунту (що входить: глибокий аналіз вашої аудиторії , розкриття вас та ваших цінностей за своєю методикою, розробка вашої стратегії просування, упакування та наповнення вашої сторінки, рілси та таргетована реклама) на місяць за мінімальною вартістю. Мені від вас потрібне тільки бажання, готовність рухатись вперед і звичайно згода на те, щоб я висвітлила нашу роботу! Писати в особисті повідомлення❤️
-
Йде набір людей на верифікацію на двох сайтах за оплату 100 дол , кого зацікавило звертайтесь в л с .
-
Нелли надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 3560 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Треба допомога. Хто продовжував ворк перміт як ви підгружали той чек про оплату fee на сайт ? Я не можу знайти куди його можна завантажити
-
Яка оплата ?)
-
Очевидно що z8 ) нові технології
-
Якість може бути плюс мінус однакова при однаковій оптиці , але комфорт використання явно різний )
-
Здається кімната в двоповерховій квартирі з 2 спальнями. З 1 листопада, можливий заїзд раніше. Пропоную в оренду кімнату в затишній двоповерховій квартирі, що знаходиться в гарному районі. Опис квартири: - Спальні та ванна кімната розташовані на другому поверсі. - На першому поверсі є кабінет, кухня, зал та великий балкон. - Кухня повністю облаштована всім необхідним для комфортного приготування їжі. - Є власна пральна машина та сушарка. Переваги: - Дві зупинки громадського транспорту прямо під будинком. - У безпосередній близькості розташовані магазини, зокрема великий Safeway та Superstore. - Район патрулюється, завдяки близькості школи та садочку, тому безхатченків тут немає. Додаткові умови: - Є парковка. - Можливо проживати з тваринами. - Можливо з дітьми, але в такому випадку сума за оренду буде на 200 доларів вищою. Я готова віддати кабінет на першому поверсі, де можна облаштувати дитячу. Ціна: 850 доларів + комунальні послуги (приблизно 100-200 доларів), плюс Wi-Fi. Середня сума витрат становитиме близько 1000 доларів, взимку може бути трохи більше. Адреса: 1707-501 40 Ave NW, Calgary AB T2K 5S5 Якщо ви зацікавлені або маєте запитання, будь ласка, зв’яжіться зі мною! На фото немає зала з кухнею, там зараз речі сусіда, який переїжджає.
-
Ніхто не знає де можна знайти юриста щоб був українець ?
-
Ну от про це я і кажу ) Суперечка почалась )
-
Доброго дня :) Заповнюємо анкети на GREEN CARD