Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, вже таких питань було мільйон але всеж таки.🙂 Прилітаємо завтра у Калгарі. Може порекомендуєте працю. 1- мы будівельники, чоловік- мурування, гіпс картон, ламінат, монтаж вікна, сайдинг, стаж більше 12 років. Я- шпахлювання, фарбування, поклейка шпалер, стаж більше 13 років. 2- шукаємо рент житла- я, чоловік і син 13 років. Можливо теж порекомендуєте, правда дуже хотілось би жити поруч з Українцями, помираю без спілкування і можливо сыну друзів, дякую.
-
Ні це номер UCI який вказаний у верхній правій частині вашого Work Permit
-
після подання на допомогу треба буде йти кудись, чи на картку відправлять кошти?
-
Добрый вечер. На выходных переезжаю в Калгари, хотел узнать у сообщества: Планируются какие-то собрания/мероприятия в это воскресенье на Пасху ? Если бы , то подскажите где будут проходить.
-
Привіт ,порадьте будь ласка грумера для собаки Дякую 🥰
-
натискайте на головній сторінці праворуч зверху на кнопку меню (три риски) відкриється бокове меню натискаєте Transfer funds далі все просто
-
ви активували кредитну картку коли отримали ії?
-
дивно, треба дивитись що не так можливо ще хтось допоможе, але в мене одразу після активації все запрацювало подивіться на посилання на останньому скрині, можливо там якісь додаткові дії необхідно вам зробити
-
Доброго вечора! Інформація для тих хто знаходиться в premier hotel ( безкоштовно на 2 тижні). Будь ласка, зверніть увагу на сухпайки, які роздають на зустрічах в готелі ( щовівторка і щочетверга) - половина продуктів прострочено, перед тим як кормити дітей чи їсти самим дивіться на дату. Best before - це до якого числа можна вживати!!!