Ukrainian Calgary
-
Спробуйте так: бургер( 3 рисочки)=> My accounts(при переході має бути 2: Deposit Accounts і Credit Accounts)=> Credit Accounts=> Спуститись нижче Make a payment => Amount due Підтягнться сума заборгованості автоматично, а Account з якого треба перевести потрібно обрати
-
Підскажіть‼️ де і о котрій годині можна завтра в суботу посвятити паску після 17:00, і щоб не московський патріархат
-
Доброго вечору, можливо хтось буде їхати з Європи до Калгарі? Або чиїсь знайомі? Потрібно передати коляску для дитини, вона входить безкоштовно в багаж. За винагороду!
-
Це риторичне запитання?
-
Удаліться з групи! Що ви тут робите
-
Дякую) бачите почали говорити по-людськи - може з вас тут і люди будуть
-
Я думаю, не тільки я не зрозуміла ваш підтекст, але тей факт, що роздають прострочену продукцію досить вагомий і його все ж таки було варто оголосити.
-
Якщо можливо заблокуйте цю людину, колись також задала питання і ця особа кидається зі своїми агресивними коментарями, для цього такі групи й створюються, прикро, що такі люди тут тепер за стільки км від України.
-
Тоді лети дальше нас тут таких багато... А вот таким як ти тут точно не буде місця 😏
-
Так ми зараз не в ЄС І не Україні, та й продукти ніби не європейські😏 До чого тут були копита я так і не зрозуміла.! Гарної ночі, пане.
-
Щось не подобається? Вийдіть з групи та не псуйте атмосферу
-
Ну то выпились отсюда, если что-то не устраивает.