Ukrainian Calgary
-
Наскільки я знаю Українців ж звільнили від здачі цього всього. Чи можливо щось не так розумію?
-
Могут, сдаёте вождение и теорию,вместо gdl дадут фулл.
-
Доброго дня, пластик прийшов 5 фул
-
Всім привіт. Чоловік знайшов роботу. Чи може хтось домогти заповнити документи ? 🙂
-
Здравствуйте, у меня есть вакансия, я готов платить 1500 долларов в неделю, возраст не имеет значения, пожалуйста, напишите мне в удобное для вас время, если вы готовы работать. Благодарность
-
Візьміть цю золоту пропозицію роботи зараз!! Агенти з розміщення житла на неповний робочий день або на повний робочий день зараз потрібні для виконання гнучких завдань Чи вам подобається виражати себе через рекламу чогось, що може привабити людей усюди. Тоді ви, можливо, шукаєте кар’єру онлайн-агента з нерухомості в усьому світі, який надає широкий вибір аудиторій різними способами. Агенти з розміщення житла розробляють контент, використовуючи кілька мультимедійних форматів для орендарів, слухачів або глядачів. Хоча багато людей люблять роботу з нерухомістю вдома як частину своєї основної роботи. Зв'яжіться зі мною тут для отримання додаткової інформації та інформації
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
Дайте инфу плиз
-
Я при оформленні запитав працівника, вона сказала будуть фул на пластику, якщо вдруг прийдуть gdl, приходьте ми вам обміняємо на фулл. І безліч знайомих теж отримали фул, так що нічого тут дивного і вдача тут ні при чому, в Канаді діють закони а не вдача)
-
Тобі несказанно пощастило !