Ukrainian Calgary
-
Доброго вечора) продаю Хонду аккорд! 2006 рік. Коробка механіка Все працює. Дуже хороша машина з великим багажником! 2.4л мотор
-
Друзі, завтра проведу безкоштовний воркшоп з нейромоторики для дорослих (центральна бібліотека 15:00), є ще два місця, хто хоче себе апгрейтити, розібратися, як використовувати своє тіло та свідомість з максимальною користю, а також передати ці знання дітям, приєднуйтесь. Усіх благ 🙏
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Де можна дізнатися повний перелік документів які необхідні для подачі на PR по Alberta opportunity stream.
-
Нужен тест и вождение, а не просто тест
-
Доброго дня, шукаю фахівця, що зможе підібрати та зібрати системний блок ПК, маю всі внутрішні частини, брак тільки корпусу
-
Привіт, хто ще не встиг взяти від файдо офер, 39$ за 20 гіг - це ще діє! Моя локація - Market mall
-
Я знаю як зібрати я незнаю тут де купити
-
Вітаю, здається квартира район NE , 1750 з комунальними послугами. Якщо хтось шукає пишіть;)
-
Кто-то искал где можно купить нормальные cигapeты, Нееts и Nео? Мне знакомые которые давно тут живут дали магазин где они заказывают, сегодня забрала свой parliament) Так что если кому-то надо подсказать - напишите мне